Uutiset

17.8.2017

Blogi: Raiteilla

Henkilöliikenteen avaaminen on moniulotteinen kokonaisuus. Muualla kilpailua on jo, mutta kaikkialla ei liikenteen avaaminen kilpailulle ei ole sujunut mutkattomasti ja ongelmitta. Toivoa sopii, että varoittaviin esimerkkeihin on tutustuttu huolella. Kermankuorinnan mahdollistavaa järjestelmää ei tule rakentaa epähuomiossakaan.

Lue lisää


Vaikuttajakiihdyttämöön yli sata hakemusta – kiitos kaikille hakijoille!

Keskustaperheen yhteinen Vaikuttajakiihdyttämö-mentoriohjelma sai reilusti yli sata erittäin laadukasta hakemusta heinäkuussa päättyneeseen määräaikaan mennessä. Hakemuksia tuli kaikkialta Suomesta.

Lue lisää


15.8.2017

Hae Keskustanuorten ja KOL:n edustajaksi LYMEC:in syyskongressiin Sofiaan 13.- 15.10.2017

Euroopan Liberaalinuorten (LYMEC) syyskongressi järjestetään tänä vuonna Bulgarian Sofiassa 13.- 15.10.2017. Hae edustajaksi!

Lue lisää
13.7.2017

Nuorkeskustan ihmisarvopamfletti: Pakolaiskiintiö kymppitonniin

Keskustanuoret ja Keskustan Opiskelijaliitto julkaisivat kuusikohtaisen ihmisarvopamfletin tänään Arvoaamiainen-tilaisuudessa. Pamfletissa vaaditaan perheenyhdistämisen helpottamista, pakolaiskiintiön merkittävää nostoa, translain kokonaisuudistusta, sukupuolineutraalia asevelvollisuutta, vammaisten koulutustakuun vahvistamista sekä korkeampia sakkoja seksuaalisesta häirinnästä.

Lue lisää


Puheenjohtaja Kemppi: Kansalaispalvelus kaikille - sukupuolesta riippumatta

Tänään eri puolilla Suomea varuskuntien porteista astuu jälleen uusi saapumiserä varusmiehiä. Koko ikäluokkaa velvollisuus ei kuitenkaan koske. Vaikka vapaaehtoinen palvelus on ollut naisille mahdollista yli 20 vuoden ajan, naisten osuus varusmiehistä on edelleen marginaalinen.

Lue lisääIhmisyydestä, muutoksista, vakaudesta ja arvojohtajuudesta

Tämä viikko on ollut historiallinen Suomen politiikassa. Viimeksi hallituksen uudelleen muodostamiseen on päädytty vuonna 1977. Kiitos keskustan puheenjohtaja Juha Sipilän osoittaman arvojohtajuuden, Suomen poliittisessa historiassa on nyt uusi luku, joka tullaan tuntemaan eduskunnan laajana marssina ihmisyyden ja ihmisoikeuksien puolesta.

Lue lisää


Nuorkeskustan Karila ja Kemppi: Sipilän näytettävä ovea fasistisille voimille

Keskustan ihmisyyteen pohjautuva aate- ja arvopohja eivät taivu yhteistyöhön ihmisvihamielisten ja fasististen voimien kanssa.

Lue lisää


Seuraavat