Uutiset

Blogi: Yhdenvertainen Suomi olisi kaikille hyvä

Yhdenvertaisuus tarkoittaa kaikkien ihmisten tasavertaista kohtelua ja yhtäläisiä oikeuksia jokaiselle. Se tarkoittaa, että kenenkään ei tarvitse pelätä tulevansa syrjityksi erilaisuutensa takia.

Lue lisää


23.5.2017

Istuvan hallituksen tulee pidentää isyysvapaata vähintään kuukaudella

Keskustanuoret vaatii hallitusta uudistamaan vanhempainvapaajärjestelmää. Ensimmäisenä hallituksen tulee kasvattaa isien vanhempainvapaiden määrää vähintään yhdellä kuukaudella.

Lue lisää


Hyvää Eurooppapäivää!

Juhlimme tänä vuonna 100-vuotiasta Suomea. Sata vuotta sitten Suomi eli hyvinkin erilaisessa Euroopassa, ensimmäisen maailmansodan keskellä. Elimme sodan loppuaikoja, jolloin Venäjällä tapahtui vallankumous ja jolloin Euroopan maat olivat jakaantuneet kahtia käyden veristä sotaa hyödyntäen uusia massatuotettuja aseita.

Lue lisää


2.5.2017

Tiedote: Keskustanuoret ratkaisivat työelämän haasteita

Keskustanuoret hyväksyivät viikko sitten Valtuuskunnassaan Tampereella työelämäpoliittisen ohjelman, joka antaa vastauksia moniin työelämän kysymyksiin. Keskustanuoret keskittyvät työelämän jo pitkään jatkunee¬seen murrokseen, jonka avaimena nähdään työn joustavuuden ja luottamuksen lisääminen. Ohjelmassa vaadimme muun muassa kannusteita perheen ja uran yhteensovittamiseen ja kevytyrittäjyyteen.

Lue lisää27.4.2017

Blogi: Kuka kylvää populismia ja miksi?

Hallituksen leikkaukset ovat koetelleet monia, enkä voisi yhtyä enempää varmasti JOKAISEN puolueen tahtotilaan siitä, että eriarvoistuminen Suomessa on kitkettävä. Olen kuitenkin äärettömän pettynyt ja suorastaan hämilläni eräiden oppositiopuolueiden ja heidän nuorisosiipiensä käytöksestä tämän hallituskauden aikana ja erityisesti ansiokkaan puoliväliriihen jälkeen.

Lue lisää


Kannanotto: Kirjallinen kysymys kokoomukselle ja perussuomalaisille: Keskusta vaatii huoltajakorotusta - löytyykö hallituskumppaneilta tukea?

Keskustan puoluevaltuusto ilmaisi yksimielisen tukensa huoltajakorotuksen palauttamiselle opintotukeen eilen Tampereen puoluevaltuustossa Nuorkeskustan aloitteesta. Kannanotossaan kansanliike vaatii helpotusta perheellisten opiskelijoiden ahdinkoon. Suuri osa perheellisistä opiskelijoista elää köyhyysrajan alapuolella.

Lue lisää


Keskustanuorten puheenjohtajan puhe Valtuuskunnassa 22.4.2017

Olemme nyt kaupungissa, josta on kotoisin se ainoa idoli, joka oppimisesta ja oikeudenmukaisuudesta kiinnostuneelle nuorelle naiselle peruskoulussa tarjottiin.

Lue lisää


Keskustanuorten puheenjohtajan puhe puoluevaltuustossa 22.4.2017

Vaalianalyysit ovat viljelleet toissijaisia syitä vaalitappioomme: pormestariasetelma, populismin nousu, mainonta. Kuitenkin Keskustanuorista syy tappioon oli poliittinen.

Lue lisääSeuraavat