Uutiset

Tettiläisenä Keskustanuorissa

Tuusulalainen Iida tutustui viikon ajan Keskustanuorten toimintaan.

Lue lisää


Keskustanuoret ja Keskustan Opiskelijaliitto: “Höpö höpö, Mauri Pekkarinen ja Sirkka-Liisa Anttila!”

Nuorkeskusta on tuohtunut konkarikansanedustajien Mauri Pekkarisen ja Sirkka-Liisa Anttilan kommenteista koskien koulutuspolitiikan sukupuolisensitiivisyyttä.

Lue lisää


Puhdas ruoka on myös valinta

Elämä on täynnä valintoja ja olen valintani tehnyt. Minusta minun tai kenenkään kotimaista ruokaa syövän ei pitäisi joutua selittämään turvallisen ruoan syömistä kenellekään, kirjoittaa Reetta Paukkunen blogissaan.

Lue lisää


Keskustanuorten liittokokous: Kohti kansalaispalvelusta!

Keskustanuorten liittokokous hyväksyi 28.10. Joensuussa järjestölle uuden kansalaispalvelusmallin. Keskustanuoret eivät hyväksy asevelvollisuuden kehittymistä yhä valikoivampaan suuntaan, eivätkä asevelvollisten jaottelua sukupuolen perusteella.

Lue lisää


Liittokokous: Keskustalle opetusministerin salkku

Niiailun koulutuspolitiikassa on loputtava. Keskustalla tulee olla opetusministerin salkku seuraavassa hallituksessa, keskustanuorten liittokokous linjaa.

Lue lisää


Keskustanuoret ovat huolissaan Espanjassa mylläävästä tilanteesta

Katalonian ja Espanjan välinen tilanne on ollut haastava jo pitkään, eikä molempia osapuolia tyydyttävää tasa-painoa ole hallintojen välille syntynyt. Katalonia on yrittänyt aikaisemminkin viimeisen sadan vuoden aikana itsenäistyä ilman, että Espanja on tunnustanut maan julistusta. Läpi historian leikkaavat haavat alueiden välisissä suhteissa näkyvät yhä.

Lue lisää


Suvi Mäkeläinen Keskustanuorten puheenjohtajaksi

Joensuun liittokokouksessa Keskus­ta­nuorten uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Suvi Mäkeläinen. Mäkeläinen päihitti vastaehdokkaansa Anna Sirkiän toisella kierroksella äänin 104–92.

Lue lisää


Blogi: #Kenusaation työlista

Yksi kampanjateemoistani on paljon kysymyksiä herättänyt #kenusaatio. Se tarkoittaa rohkeutta tuoda Keskustanuorten yhteinen ääni kuuluviin! Rohkeasti kantaaottava, aatteellinen nuorisojärjestö saa luontevasti aseman yhteiskunnallisena edelläkävijänä ja uusien keskustelujen avaajana.

Lue lisää


Blogi: Vaikuttaminen kuuluu kaikille

Kampanjani aikana olen puhunut paljon uudenlaisesta johtajuudesta. Uudenlainen johtajuus tarkoittaa minulle sitä, että myös yksittäisen keskustanuoren ääntä kuullaan ja käsitteillä olevista asioista puhutaan avoimesti. Keskustanuorten tavoitteiden pitää olla selkeät jokaiselle toimijalle.

Lue lisää


Blogi: Pelastetaan keskusta - yhdessä

Ennen viime eduskuntavaaleja keskustalaisella porukalla päätettiin, että Suomi pitää saada nousuun. Tarvitaan talouskasvua ja työpaikkoja. Kilpailukyky pitää saada paremmaksi, sote-uudistus maaliin ja velkaantuminen taittumaan.

Lue lisää


Seuraavat