Uutiset


27.4.2017

Blogi: Kuka kylvää populismia ja miksi?

Hallituksen leikkaukset ovat koetelleet monia, enkä voisi yhtyä enempää varmasti JOKAISEN puolueen tahtotilaan siitä, että eriarvoistuminen Suomessa on kitkettävä. Olen kuitenkin äärettömän pettynyt ja suorastaan hämilläni eräiden oppositiopuolueiden ja heidän nuorisosiipiensä käytöksestä tämän hallituskauden aikana ja erityisesti ansiokkaan puoliväliriihen jälkeen.

Lue lisää


Kannanotto: Kirjallinen kysymys kokoomukselle ja perussuomalaisille: Keskusta vaatii huoltajakorotusta - löytyykö hallituskumppaneilta tukea?

Keskustan puoluevaltuusto ilmaisi yksimielisen tukensa huoltajakorotuksen palauttamiselle opintotukeen eilen Tampereen puoluevaltuustossa Nuorkeskustan aloitteesta. Kannanotossaan kansanliike vaatii helpotusta perheellisten opiskelijoiden ahdinkoon. Suuri osa perheellisistä opiskelijoista elää köyhyysrajan alapuolella.

Lue lisää


Keskustanuorten puheenjohtajan puhe Valtuuskunnassa 22.4.2017

Olemme nyt kaupungissa, josta on kotoisin se ainoa idoli, joka oppimisesta ja oikeudenmukaisuudesta kiinnostuneelle nuorelle naiselle peruskoulussa tarjottiin.

Lue lisää


Keskustanuorten puheenjohtajan puhe puoluevaltuustossa 22.4.2017

Vaalianalyysit ovat viljelleet toissijaisia syitä vaalitappioomme: pormestariasetelma, populismin nousu, mainonta. Kuitenkin Keskustanuorista syy tappioon oli poliittinen.

Lue lisääHerää puolue! - Keskustalla oltava kynnyskysymyksiä

Keskustanuorten ja Keskustaopiskelijoiden kannanotto 21.4.2017

Lue lisää


Blogi: Edessä olevat koitokset velvoittavat

Käytyjen kuntavaalien seurauksena lukuisissa kunnanvaltuustoissa istuu kohta 186 nuorta keskustalaista. 700 nuoren keskustalaisen ehdokkaan yhteistulos oli lähes 33 000 ääntä. Nuori Keskusta on jatkossakin kuntien vaikuttavin poliittinen nuorisojärjestö. Onnea kaikille valituille ja nöyrät kiitokset itsensä likoon pistäneille sekä kaikille Keskustanuorten vapaaehtoisille ja työntekijöille, jotka eivät itseään säästelleet.

Lue lisää


Blogi: Kuntavaaleista nuorten vallankumous?

Sunnuntaina käydään historialliset kuntavaalit. Seuraavan vaalikauden aikana kuntien tehtäväkenttä muuttuu merkittävästi, kun sote-palvelut siirtyvät maakunnan harteille. Kuntien talous ja asema muokataan uuteen uskoon, ja siinä tehtävät valinnat vaikuttavat kymmenien vuosien päähän. Kuntakentän keskiöön siirtyvät koulutus, vapaa-aikatoimi, kulttuuri ja kaavoitus.

Lue lisää


3.4.2017

Hae Keskustanuorten ja KOL:n edustajaksi LYMEC:in kevät kongressiin Tukholmaan 12.-14.5.

Euroopan Liberaalinuorten (LYMEC) kevätkongressi järjestetään tänä vuonna Tukholmassa 12.- 14.5.2017. Mikäli haluat edustaa nuorkeskustaa eurooppalaisten ystävien seurassa, älä epäröi hakea!

Lue lisää


Edelliset Seuraavat