Uutiset

Etelä-Savon Keskustanuoret: Heli Hänninen liittohallitukseen!

Keskustanuorten Etelä-Savon piiri esittää puheenjohtajaansa Heli Hännistä Keskustanuorten liittohallitukseen. Lokakuussa 22 vuotta täyttävä Hänninen on myös Etelä-Savon Keskustan varapuheenjohtaja ja toimii aktiivisesti paikallisissa järjestöissä Mikkelissä.

Lue lisää


22.9.2017

Hae Keskustanuorten Vaikuttaja-akatemiaan!

Vaikuttaja-akatemia on Keskustanuorten uusi muoto aiemmista politiikan akatemia -kokonaisuuksista, jossa jäsenistöä koulutetaan entistä enemmän päämäärätietoiseen vaikuttamiseen. Vaikuttaja akatemia kerää aihepiireistä kiinnostuneet nuoret lähijaksoille, joita järjestetään syksyllä 2017 kolme. Akatemiat pitävät sisällään yhden päivän kestäviä lähijaksoja sekä erilaisia tehtäviä, jossa jäsenistön omaa halua vaikuttajana kehittymiseen korostetaan.

Lue lisää


Etelä-Karjalan Keskustanuoret: Janne Komi liittohallitukseen

Etelä-Karjalan Keskustanuoret on päättänyt ylimääräisessä kokouksessaan esittää Janne Komia Keskustanuorten liittohallitukseen. Komin valitseminen liittohallitusehdokkaaksi oli helppo päätös, koska hänellä on hyvää kokemusta tehtävää varten ja potentiaalia kehittää Keskustanuorten toimintaa eteenpäin. Tällä hetkellä Komi opiskelee Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa ja työskentelee sähköratasuunnittelijana. Henkilönä Komi on periaatteellinen ja perustaa väitteensä omaan ammattitaitoon ja tutkittuun tietoon, mutta on myös hyvä kuuntelemaan ja omaksumaan uutta tietoa.

Lue lisää


20.9.2017

Keskustanuoret: Hyönteiset ovat tervetulleita ruokalautaselle!

Suomen elintarviketurvallisuusvirasto Evira tiedotti tänään, että jatkossa Suomi sallii ja ryhtyy valvomaan hyönteisten pääsyä elintarvikemarkkinoille. Suomi muuttaa EU:n uuselintarvikeasetuksen tulkintaa niin, että hyönteisten kasvattaminen ja myyminen tulevat luvallisiksi vihdoin myös Suomessa.

Lue lisää


KEMPPI JA USA: Goals

International Visitor ohjelman seuraava pysäkki löytyi tuhansien mahdollisuuksien kaupungista: New Yorkista. Ei ollut sattumaa, että tulimme syventämään ihmisarvokeskusteluita juuri New Yorkiin. Syyskuun 9. päivä vaati kirjaimellisesti pysähtymään. Kaupunkilaisten ajatukset olivat 16 vuotta sitten New Yorkissa tapahtuneessa WTC:n terrori-iskussa.

Lue lisää


8.9.2017

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret: Valtteri Paakki liittohallitukseen!

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret esittävät Keskustanuorten liittohallitukseen 19-vuotiasta Valtteri Paakkia.

Lue lisää


7.9.2017

KEMPPI JA USA: Where things happen

“Young man, I want you to remember, you can’t have everything your own way,” totesi USA:n Kongressin edustaja Carl Hayden luopuessaan edustajan tehtävistä 1969. Nuoruuden haikailun lisäksi tähän lauseeseen kiteytyy myös kansainvälisen yhteistyön ydin. On ollut helppo kritisoida tuntematonta, mutta aikaa vievää rakentaa toimivaa yhteistyötä. Sain kunnian päästä mukaan Yhdysvaltojen valtion intensiiviseen International Visitor ohjelmaan. Se tarkoittaa muutaman viikon aktiivista tutustumista maailman suurmahdin sielunelämään - vallanjakoon, yhteistyön muotoihin ja kulttuuriin - ensin hallintokuplassa Washingtonissa ja myöhemmin muualla Yhdysvalloissa.

Lue lisää


Miikkael Azaize Helsingin Keskustanuorten toiminnanjohtajaksi

Miikkael Azaize (KTM) on valittu Helsingin Keskustanuorten uudeksi toiminnanjohtajaksi. 30- vuotias Azaize on toiminut aikaisemmin kehittämistehtävissä muun muassa Trafissa, konsulttina sekä yrittäjänä. Toiminnanjohtajin tehtäviin hän siirtyy Euroopan komission Suomen edustustosta.

Lue lisää


Hae toiminnanjohtajaksi Etelä-Karjalaan!

Etelä-Karjalan Keskustanuoret etsii rohkeaa ja kaukonäköistä toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Lue lisääEdelliset Seuraavat