Uutiset

Blogi: #Kenusaation työlista

Yksi kampanjateemoistani on paljon kysymyksiä herättänyt #kenusaatio. Se tarkoittaa rohkeutta tuoda Keskustanuorten yhteinen ääni kuuluviin! Rohkeasti kantaaottava, aatteellinen nuorisojärjestö saa luontevasti aseman yhteiskunnallisena edelläkävijänä ja uusien keskustelujen avaajana.

Lue lisää


Blogi: Vaikuttaminen kuuluu kaikille

Kampanjani aikana olen puhunut paljon uudenlaisesta johtajuudesta. Uudenlainen johtajuus tarkoittaa minulle sitä, että myös yksittäisen keskustanuoren ääntä kuullaan ja käsitteillä olevista asioista puhutaan avoimesti. Keskustanuorten tavoitteiden pitää olla selkeät jokaiselle toimijalle.

Lue lisää


Blogi: Pelastetaan keskusta - yhdessä

Ennen viime eduskuntavaaleja keskustalaisella porukalla päätettiin, että Suomi pitää saada nousuun. Tarvitaan talouskasvua ja työpaikkoja. Kilpailukyky pitää saada paremmaksi, sote-uudistus maaliin ja velkaantuminen taittumaan.

Lue lisää


Tule Keskustanuorten poliittiseksi sihteeriksi!

Poliittinen sihteeri toimii asiantuntijana politiikan eri lohkoilla, tiedonhankkijana sekä poliittisten linjausten valmistelun tukena. Poliittisen sihteerin tehtävänä on avustaa liiton johtoa ja jäsenistöä poliittisessa toiminnassa ja ohjelmatyön koordinoinnissa.

Lue lisää


Blogi: Pois poteroista kehittämään koko Suomea!

Viime aikoina on puhuttanut kovasti paitsi maahanmuutto, myös maassamuutto ja maakunnat. Maakuntauudistus ja sen vaikutukset Suomen kaupungeille ovat huolestuttaneet erityisesti Helsingin pormestari Jan Vapaavuorta, joka päättikin kunnostautua kaupunkien edunvalvonnassa kutsumalla koolle 21 Suomen suurinta kaupunkia. Sääli sinänsä, ettei Vapaavuori kykene toteuttamaan edunvalvontaa hallituksessa olevan puolueensa kautta.

Lue lisää


Blogi: Maakuntien Suomi

Maakuntien kaupunkilainen. Se kuvaa minua, sitä minä olen. Kotoisin maaseudulta, entisen Enon kunnan alueelta Haapalahdesta. Aikuisikäni olen viettänyt kaupungeissa.

Lue lisää


13.10.2017

Keskustanuorten puheenjohtaja Kemppi: Kansalaisaloiteikää laskettava 16-vuoteen

Keskustanuorten puheenjohtaja esittää kansalaisaloitteen jättämisen ja allekirjoittamisen alaikärajan laskua 16-ikävuoteen. On tärkeää, että myös alle täysi-ikäisiä kannustetaan osallistumaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon. Vastaavaa keskustelua on käyty äänestysikärajan laskusta. Kansalaisaloitteen ikärajan tulee kävellä käsi kädessä äänioikeuden kanssa.

Lue lisää


Blogi: "Jokaisella tytöllä tulee olla oikeus kasvaa turvassa väkivallalta."

Tänään on tärkeä päivä - YK:n kansainvälinen tyttöjen päivä!

Lue lisää


Hae toiminnanjohtajaksi Etelä-Karjalaan

Etelä-Karjalan Keskustanuoret etsii rohkeaa ja kaukonäköistä toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Lue lisää


Tuija Patana Oulun Keskustanuorten johtoon

Oulun Keskustanuorten syyskokous 3.10.2017 on valinnut osaston puheenjohtajaksi vuodelle 2018 Tuija Patanan. Patana on 26-vuotias arkkitehti, joka toimii tällä hetkellä Keskustanuorten liittohallituksen varajäsenenä ja Oulun kaupungin yhdyskuntalautakunnan varajäsenenä. Lisäksi hän on kerännyt järjestökokemusta lukuisissa opiskelijajärjestöissä.

Lue lisää


Edelliset Seuraavat