piiripohjakuva

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret on Keskustanuorten suurin piiri. Toimimme Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan maakuntien alueella.

Iloisessa porukassamme on helppo lähteä mukaan potiikan maailmaan.

Järjestämme koulutuksia, poliittisia tilaisuuksia tiukoista paneeleista nuorten näköisiin kampanjatempauksiin. Eikä hauskanpitoakaan ole unohdettu.

Tuu rohkiasti joukkohon,  

Keskustanuorissa on mahtava meininki!


Ajankohtaista

Etelä-Pohjanmaan keskustanuoret: Etelä-Pohjanmaan nuoret tarvitsevat työkokemusta!

Kesätöitä etsitään nyt kuumeisesti. Me nuoret haluamme saada työkokemusta ja päästä tekemään töitä varsinkin loma-aikoina. Nuorten on tärkeää saada kosketusta työelämään jo varhain, sillä kokemus ja ymmärrys työelämästä motivoivat opintoihin ja jatkossakin hakemaan töitä.


  • Meidän kuntavaalitavoitteena on luoda kuntiin uusia kanavia tarjota nuorille ja opiskelijoille kesätyö- ja harjoittelupaikkoja. Kuntien tulee huomioida harjoittelu- ja kesätyöpaikkojen määrän kasvattaminen ensi syksyn budjeteissa. Monilla yrityksillä on monipuolisia trainee-ohjelmia. Tähän tulisi myös Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella monien kuntien, yritysten ja järjestöjen päästä, toteaa Etelä-Pohjanmaan keskustanuorten johtokunnan jäsen Aleksi Koivisto.


Etelä-Pohjanmaan keskustanuorten mukaan työkokemuksella ehkäistään syrjäytymistä. Jokainen syrjäytynyt nuori maksaa Suomelle 1,2 miljoonaa euroa, joten nuorten työllistäminen maksaa itsensä takaisin. Työkokemus on tärkeää uusia töitä hakiessa; ensimmäisen työpaikan saaminen on työuraa aloittavalle nuorelle usein todella vaikeaa.


  • Kesätyön ja opiskeluun kuuluvien harjoittelujen tarjoaminen on työnantajille erinomainen mahdollisuus osallistua yhteisiin talkoisiin, jossa haluamme kitkeä nuorisotyöttömyyttä. Osaavat ja innovatiiviset tulevaisuuden työntekijät luovat edellytykset Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan kasvulle, toteaa Etelä-Pohjanmaan keskustanuorten puheenjohtaja Henni Sippola.


Lisätietoja:

Aleksi Koivisto, puh. 040-5091365
Henni Sippola, puh. 040-7569418
Palaa otsikoihin
Etelä-Pohjanmaa

29.4.2017


Tapahtumat

Ei tapahtumia.

Lue uusin Juuri

Juuri 12017

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret Sosiaalisessa mediassa

Facebook Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret
Facebook kuva
Vuosikokous pidettiin tänä vuonna Alajärvellä. Kuntavaalit puhuttivat kokousväkeä. #epkenut #keskustanuoret #alajärvi
Facebook Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret
Facebook kuva
Tänään Alajärven Alvariinissa klo 18.00 alkaa vuosikokous! Käsitellään sääntömääräiset asiat ja keskustellaan vaaleista sekä ajankohtaisista asioista. Tervetuloa mukaan! :)
Facebook Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret
Kuntavaalit on nyt käyty ja uudet kuntapäättäjät valittu. Nuorista ehdokkaistamme 14 pääsi vaikuttamaan kotikuntansa valtuustoon, mikä on upea asia! Ehdokkaamme keräsivät yhteensä reilut 2500...
Facebook Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret
Facebook kuva
Kuntavaalit ja valtuustojen kokoonpano ratkaistaan äänestämällä! Annathan äänesi kuulua huomenna!