ryhmäkuva puko

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret on Keskustanuorten suurin piiri. Toimimme Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan maakuntien alueella.

Iloisessa porukassamme on helppo lähteä mukaan potiikan maailmaan.

Järjestämme koulutuksia, poliittisia tilaisuuksia tiukoista paneeleista nuorten näköisiin kampanjatempauksiin. Eikä hauskanpitoakaan ole unohdettu.

Tuu rohkiasti joukkohon,  

Keskustanuorissa on mahtava meininki!


Ajankohtaista

12.10.2017 10.29

Etelä-Pohjanmaan keskustanuoret: Riina Pesu KV-sihteeriksi.

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret esittää Riina Pesua Keskustanuorten KV-sihteeriksi. Keskustanuorissa on tilausta ulkopoliittiselle keskustelulle. Toimiminen kansainvälisissä järjestöissä on saatu hyvään asemaan mutta kentällä ei juurikaan keskustella ulkopolitiikasta. Katsomme että KV-toiminta tarvitsee Pesua.

”Riinalla on intoa kehittää kv-toimintaa, jotta jokaisen keskustanuoren olisi helpompi osallistua ja oppia lisää. Kv-toimintamme tarvitsee osaavan ja sisukkaan Riinan. " linjaa Etelä-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja Henni Sippola.

Riina Pesu on ollut mukana Keskustanuorten KV-toiminnassa vuodesta 2016 ja edustanut keskustanuoria mm. Pohjoismaisten Keskustanuorten NCF:n tapahtumissa. Riina on myös toiminut NCF:n hallituksessa vuodesta 2016. Riinalta löytyy tehokasta kokemusta KV-toiminnasta, intoa ja kiinnostusta kv-asioiden esille nostoon myös kotimaassa ja tietotaitoa muillekin jakaa.

"Riina on aktiivinen ja tehokas kv-toimija, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Riinalta löytyy energiaa, sisua ja sosiaalisuutta, joilla tehdään hyvää kv-yhteistyötä." kertoo Niina Ojala KOL-kv-vastaava.

 

Lisätiedot:

Riina Pesu 0443010977

Henni Sippola 0407569418


Palaa otsikoihin
Etelä-Pohjanmaa

16.10.2017 - 22.10.2017

 
KV-ilta
19.10.2017 18:00 - 20:00

Tapahtumat

Ei tapahtumia.

Lue uusin Juuri

JUURI3_KANSIjpg

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret Sosiaalisessa mediassa

Yhtään päivitystä ei löytynyt.