ryhmäkuva puko

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret on Keskustanuorten suurin piiri. Toimimme Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan maakuntien alueella.

Iloisessa porukassamme on helppo lähteä mukaan potiikan maailmaan.

Järjestämme koulutuksia, poliittisia tilaisuuksia tiukoista paneeleista nuorten näköisiin kampanjatempauksiin. Eikä hauskanpitoakaan ole unohdettu.

Tuu rohkiasti joukkohon,  

Keskustanuorissa on mahtava meininki!


Ajankohtaista

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret vaatii: Eurooppalaista eläinsuojelulakia on päivitettävä ruokaturvan säilyttämiseksi.

Suomen eläinsuojelulaki on yksi maailman tiukimpia, joka tarkoittaa väistämättä sitä, että kotimaassa tuotettu ruoka on puhtaampaa ja eettisemmin tuotettua, josta usein myös johtuu, että kotimaisilla tuotteilla on korkeampi hinta. Suomi pystyisi kilpailemaan Euroopan markkinoilla, jos koko Unionin alueella olisi samankaltainen eläinsuojelulaki ja siihen liittyvät määräykset, valvonnasta puhumattakaan. 
Suomalaisten poliitikkojen ei tulisi kiristää kansallista eläinsuojelulakia entisestään, vaan keskustelu tulisi siirtää Eurooppalaiselle tasolle. Suomessa on laadukas eläinsuojelulaki, joka pitäisi ottaa käyttöön koko Euroopassa, mikäli haluamme jatkossakin syödä kotimaista puhdasta ruokaa. Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret haluaa ruokaturvan säilyttämiseksi mahdollisuden ottaa käyttöön tuontikielto elintarvikkeille, joiden kaltaisia kansallinen laki ei salli tuottaa. 
Suomessa antibioottien käyttö on vähäistä ja tarkasti kontrolloitua. Keski-Euroopassa antibioottien käyttö on yli kymmenkertaista Suomalaiseen tasoon verrattuna ja tästä on seurannut MRSA-viruksen osittain hallitsematon leviäminen. 
Euroopan Unionin alueelle tulisi saada yhtä korkeat standardit ja laatuvaatimukset, kuin Suomessa. Näin eläimet säästyisivät osittain turhalta antibioottilääkitykseltä, joka edistäisi myös ihmisten terveyttä. Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret vaatii Suomelta painostusta Euroopan unionille, jotta saisimme pikaisia toimia kotimaisen ruokaturvan säilyttämiseksi.

Lisätiedot:
Juho Korpela 0400211545

Palaa otsikoihin
Etelä-Pohjanmaa

13.12.2017


Tapahtumat

Ei tapahtumia.

Lue uusin Juuri

JUURI3_KANSIjpg

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret Sosiaalisessa mediassa

Yhtään päivitystä ei löytynyt.