ryhmäkuva puko

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret on Keskustanuorten suurin piiri. Toimimme Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan maakuntien alueella.

Iloisessa porukassamme on helppo lähteä mukaan potiikan maailmaan.

Järjestämme koulutuksia, poliittisia tilaisuuksia tiukoista paneeleista nuorten näköisiin kampanjatempauksiin. Eikä hauskanpitoakaan ole unohdettu.

Tuu rohkiasti joukkohon,  

Keskustanuorissa on mahtava meininki!


Ajankohtaista

5.10.2017 10.34

Maakunnallinen nuorisovaltuusto Etelä-Pohjanmaalle.

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret haluaa olla mukana rakentamassa edistyksellisen Etelä-Pohjanmaan. Sote- ja maakuntauudistuksen avulla tulee kasvattaa Etelä-Pohjanmaan aluebrändiä, lisätä kansalaisten osallisuutta ja mahdollistaa nuorten työllistyminen Etelä-Pohjanmaalle.

Tarvitsemme Etelä-Pohjanmaalle maakunnallisen nuorisovaltuuston, jonka avulla nuoret pääsevät osaksi maakunnan rakentamista. Nuoriso- ja kansalaisjärjestöt tulee ottaa vahvasti mukaan maakuntien valmisteluun. Tarvitaan osallisuutta, yhteisöllisyyttä ja pohjalaista pöhinää valmisteluun.Sote- ja maakuntauudistuksen henkilöstövaikutukset kohdistuvat mittavasti myös nuoriin, sillä samalla esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden harjoittelusopimukset purkautuvat. Maakuntahallintoa rakentaessa tarvitaan hyvää henkilöstöpolitiikkaa, jossa työpaikkoja ei keskitetä vain Seinäjoelle.

Maakuntien tulee luoda omat trainee-ohjelmat, joilla tarjotaan harjoittelupaikkoja maakunnan korkeakouluopiskelijoille esimerkiksi hallintoon, viestintään ja palveluiden tuottamiseen. Maakuntien tulisi myös tarjota laaja määrä kesätyöpaikkoja ja jo maakuntastrategiassa tulisi huomioida nuorten osaamisen hyödyntäminen.

Lisätietoja: 
Henni Sippola 
Etelä-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja 
puh. 040-7569418Palaa otsikoihin
Etelä-Pohjanmaa

12.12.2017


Tapahtumat

Ei tapahtumia.

Lue uusin Juuri

JUURI3_KANSIjpg

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret Sosiaalisessa mediassa

Yhtään päivitystä ei löytynyt.