ryhmäkuva puko

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret on Keskustanuorten suurin piiri. Toimimme Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan maakuntien alueella.

Iloisessa porukassamme on helppo lähteä mukaan potiikan maailmaan.

Järjestämme koulutuksia, poliittisia tilaisuuksia tiukoista paneeleista nuorten näköisiin kampanjatempauksiin. Eikä hauskanpitoakaan ole unohdettu.

Tuu rohkiasti joukkohon,  

Keskustanuorissa on mahtava meininki!


Ajankohtaista

25.8.2017 9.52

Seinäjoesta puhtaan ruoan pääkaupunki!

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret ovat erittäin iloisia keskustan maa- ja metsätalousministeriJari Lepän esityksestä, että Seinäjoesta tulee Suomen Ruokaviraston päätoimipaikka. Noin tuhannen hengen merkittävä virasto tuo työpaikkoja koko Etelä-Pohjanmaalle.

- Ruokavirasto tulee tarvitsemaan monipuolista asiantuntemusta ja osaamista alueelta. Seinäjoen Ammattikorkeakoulun elintarvike- ja agrologikoulutuksen ja Vaasan yliopiston tulee valmistautua tiiviiseen opetus- ja tutkimusyhteistyöhön valtion Ruokaviraston kanssa, toteaa Etelä-Pohjanmaan Keskustanuorten varapuheenjohtaja Tero Vuorenmäki

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuorten mielestä valtion ja kuntien tulee tukea lähiruokaa hankinnoissaan, maatalouden normeja tulee purkaa ja töitä on tehtävä puhtaan suomalaisen ruoantuotannon puolesta.

Maatalousministeri Lepän erityisavustajana toimii Keskustanuorten 25-vuotias Risto Lahti, joka avustaa ministeriä vastuualueella ruokaan ja elintarvikkeisiin liittyvät asiat. 


Lisätietoja:

Tero Vuorenmäki

0445837836

 

Henni Sippola

0407569418
Palaa otsikoihin
Etelä-Pohjanmaa

25.9.2017 - 1.10.2017

 
Liittarietkot
30.09.2017 12:00 - 15:00

Tapahtumat

Ei tapahtumia.

Lue uusin Juuri

JUURI3_KANSIjpg

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret Sosiaalisessa mediassa

Yhtään päivitystä ei löytynyt.