ryhmäkuva puko

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret on Keskustanuorten suurin piiri. Toimimme Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan maakuntien alueella.

Iloisessa porukassamme on helppo lähteä mukaan potiikan maailmaan.

Järjestämme koulutuksia, poliittisia tilaisuuksia tiukoista paneeleista nuorten näköisiin kampanjatempauksiin. Eikä hauskanpitoakaan ole unohdettu.

Tuu rohkiasti joukkohon,  

Keskustanuorissa on mahtava meininki!


Ajankohtaista

16.11.2017 12.44

Terveiset liittokokouksesta!

Suomen Keskustanuorten liittokokous pidettiin Joensuussa 28-29.10. Kokouksessa valittiin liitolle puheenjohtajisto ja liittohallitus. 

Liittohallitukseen valittiin 5 varsinaista jäsentä kaksivuotiskaudelle sekä 2 varajäsentä sekä 2 yksivuotiskaudelle puheenjohtajistoon valittujen tilalle sekä KV-sihteeri. Puheenjohtajaksi tuli valituksi Suvi Mäkeläinen Pirkanmaalta  ja varapuheenjohtajiksi Janne Kallunki ja Reetta Paukkunen.

Urjalasta kotoisin oleva 23-vuotias Mäkeläinen opis­ke­lee Tam­pe­reen yli­o­pis­tos­sa yh­teis­kun­ta­tut­ki­mus­ta. Mäkeläinen on toiminut Pirkanmaan Keskustanuorten puheenjohtajana vuodesta 2015 lähtien. Lisäksi hänet valittiin keväällä 2017 Tampereen kaupunginhallituksen jäseneksi.

- Kes­kus­ta­nuo­ret pi­tää saa­da uu­sil­le uril­le ja puo­lue pi­täi­si pe­las­taa. Ei var­mas­ti­kaan tule help­po pu­heen­joh­ta­jan teh­tä­vä, nöy­rin mie­lin me­nen sitä koh­ti kertaa Mäkeläinen.

Liitohallitukseen Etelä-Pohjanmaalta ehdolla ollut Sofia Mänty tuli valituksi liittohallitukseen toiseksi suurimmalla äänimäärällä. Sofia on toiminut neljä vuotta Ilmajoen nuorisovaltuuston puheenjohtajana. Pestin jälkeen hän siirtyi kuntapolitiikkaan tullen valituksi Ilmajoen kunnanvaltuustoon. Lisäksi hän on sivistyslautakunnan jäsen ja kunnanhallituksen varajäsen. Sofia aloitti tänä syksynä politiikkatiede ja sosiologian opinnot Rovaniemellä.

”Haen liittohallitukseen, koska haluan kehittyä ja oppia lisää omasta puolueestani, tuoda näkökulmani niin maalla kuin pohjoisessa asumiseen. Haluan vaikuttaa positiivisesti kestävään kaupunkikehitykseen maaseutujen kehittämisen rinnalla.” linjaa Sofia Mänty.  

Riina Pesu Etelä-Pohjanmaalta oli ehdolla KV-sihteeriksi tehden hienon kampanjan. KV-sihteeriksi hienoisella erolla tuli valituksei Sonja Kouvo Keski-Suomesta.

Liittokokouksessa myönnettiin myös ansiomerkkejä Etelä-Pohjanmaan keskustanuorten jäsenille, jotka ovat olleet mukana osastotoiminnassa ja/tai piirin johtokunnassa. Hopeisen ansiomerkin saivat Aapo Kirsilä Evijärvi, Esa Herrala Ylivieska (Isojoki), Janika Riikonen Seinäjoki, Päivi Huhtakallio Kurikka (Jalasjärvi), Lilli Hunnakko Kuortane, Tomi Uusipaikka Alajärvi, He, jotka eivät olleet liittokokouksessa voivat noutaa ansiomerkin pikkujoulusta tai voidaan sopia muusta toimituksesta.

Suvi Mäkeläiseen pääset tutustumaan 16.12 pikkujouluissa!


Palaa otsikoihin
Etelä-Pohjanmaa

14.12.2017


Tapahtumat

Ei tapahtumia.

Lue uusin Juuri

JUURI3_KANSIjpg

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret Sosiaalisessa mediassa

Yhtään päivitystä ei löytynyt.