ryhmäkuva puko

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret on Keskustanuorten suurin piiri. Toimimme Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan maakuntien alueella.

Iloisessa porukassamme on helppo lähteä mukaan potiikan maailmaan.

Järjestämme koulutuksia, poliittisia tilaisuuksia tiukoista paneeleista nuorten näköisiin kampanjatempauksiin. Eikä hauskanpitoakaan ole unohdettu.

Tuu rohkiasti joukkohon,  

Keskustanuorissa on mahtava meininki!


Ajankohtaista

16.11.2017

Terveiset liittokokouksesta!

Liitohallitukseen Etelä-Pohjanmaalta ehdolla ollut Sofia Mänty tuli valituksi liittohallitukseen toiseksi suurimmalla äänimäärällä.

Lue lisää


23.10.2017

Sofia Mänty liittohallitusehdokas - Kaupunkipolitiikassa kohisee

Vastuu kestävästä politiikasta ei ole yksin hallituksen, vaan vastuu on myös maakunnilla ja kunnilla. Alueelliset voimasuhteet eivät saa olla este kehitykselle, joka luotsaa alueita elinvoimaisuuteen.

Lue lisää


12.10.2017

Etelä-Pohjanmaan keskustanuoret: Riina Pesu KV-sihteeriksi.

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret esittää Riina Pesua Keskustanuorten KV-sihteeriksi. Keskustanuorissa on tilausta ulkopoliittiselle keskustelulle. Katsomme että KV-toiminta tarvitsee Pesua.

Lue lisää


SeuraavatPikkujoulut 16.12! 16.12.2017 18:00

Aika koota keskustanuoret fiilistelemään kulunutta vuotta ja vaihtamaan kuulumisia. Poliittista keskustelua unohtamatta!

Aika koota keskustanuoret fiilistelemään kulunutta vuotta ja vaihtamaan kuulumisia. Poliittista keskustelua unohtamatta! Vieraaksi saapuu Suomen keskustanuorten uusi puheenjohtaja Suvi Mäkeläinen. Lisäksi ohjelmassa piirin mini kekkosen haarikka ja mahdollisuus saunoa! Tarjolla pientä purtavaa. 

Ruokailun ja majoituksen vuoksi ilmoittele 11.12 mennessä tulostasi Marille ja varsinkin jos jäät yöksi, jotta osataan tuoda paikalle tarpeeksi patjoja.

Pikkujoulut 16.12 klo 18 alkaen Kurikka Tuottajain maja, klo 19 vuorossa puheenjohtajan terveiset. Jonka jälkeen mini kekkosen haarikka ja muuta. Sekä lopuksi saunat.

Ajo-ohjeet saat ilmoittautuessasi.

Osoite
Rikiinantie 16
61360 Mieto

Tapahtumat

Ei tapahtumia.

Lue uusin Juuri

JUURI3_KANSIjpg

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret Sosiaalisessa mediassa

Yhtään päivitystä ei löytynyt.