piiripohjakuva

Helsingin Keskustanuoret

Helsingin Keskustanuoret on poliittinen nuorisojärjestö, jonka toiminnan päätarkoitus on kasvattaa nuoria vaikuttamaan ympäröivään yhteiskuntaan demokraattisin keinoin. Järjestämme tapahtumia laidasta laitaan koulutuksista yritysvierailuihin ja yhteiskunnallisista keskustelu- tilaisuuksista leffailtoihin ja kaikkea siltä väliltä. Kaikkea yhdistää kuitenkin yksi ja sama asia: yhteiskunnallisuus ja vaikuttaminen.

 

Koska olemme täysin vuorovaikutteinen järjestö, riippuu se mitä teemme täysin jäsentemme mielenkiinnon kohteista ja aktiivisuudesta. Me päätämme itse mitä olemme ja teemme – ja tätä meininkiä tahdomme tuoda myös suomalaiseen yhteiskuntaan.

 

Tapahtumiimme saa osallistua vapaasti kuka tahansa toiminnastamme kiinnostunut, ja jäseneksi voi liittyä kuka tahansa 15–30-vuotias nuori, jolla on intohimoa oppia uutta ja vaalia vanhaa, toisin sanoin halua kehittyä vastuuntuntoisena ja aktiivisena kansalaisena.


Helsingin Keskustanuoret Facebookissa

Facebook Helsingin Keskustanuoret
Facebook kuva
Johtajapäivät 2.-3.12.2017
Facebook Helsingin Keskustanuoret
Facebook kuva
"Keskusta hankki nelostien korjaukseen lähes 140 miljoonaa euroa – rallitähti Tommi Mäkisen kotikylä saa oman eritasoliittymän" 👍
Facebook Helsingin Keskustanuoret
Facebook kuva
Tästä se lähtee! Ryminällä eteenpäin.
Facebook Helsingin Keskustanuoret
Facebook kuva
Oletko yrittäjä? Tai kiinnostaako yrittäjyys? Nyt on loistava tilaisuus liittyä Nuorkeskustalaiseen yrittäjyysverkostoon! Verkostossa pääset keskustelemaan muiden yrittäjyydestä kiinnostuneiden...

Helsingin Keskustanuoret Twitterissä