piiripohjakuva

Helsingin Keskustanuoret

Helsingin Keskustanuoret on poliittinen nuorisojärjestö, jonka toiminnan päätarkoitus on kasvattaa nuoria vaikuttamaan ympäröivään yhteiskuntaan demokraattisin keinoin. Järjestämme tapahtumia laidasta laitaan koulutuksista yritysvierailuihin ja yhteiskunnallisista keskustelu- tilaisuuksista leffailtoihin ja kaikkea siltä väliltä. Kaikkea yhdistää kuitenkin yksi ja sama asia: yhteiskunnallisuus ja vaikuttaminen.

 

Koska olemme täysin vuorovaikutteinen järjestö, riippuu se mitä teemme täysin jäsentemme mielenkiinnon kohteista ja aktiivisuudesta. Me päätämme itse mitä olemme ja teemme – ja tätä meininkiä tahdomme tuoda myös suomalaiseen yhteiskuntaan.

 

Tapahtumiimme saa osallistua vapaasti kuka tahansa toiminnastamme kiinnostunut, ja jäseneksi voi liittyä kuka tahansa 15–30-vuotias nuori, jolla on intohimoa oppia uutta ja vaalia vanhaa, toisin sanoin halua kehittyä vastuuntuntoisena ja aktiivisena kansalaisena.


Tapahtumat

Ei tapahtumia.

Lue uusin Juuri

JUURI3_KANSIjpg

Helsingin Keskustanuoret Facebookissa

Facebook Helsingin Keskustanuoret
Facebook kuva
Vuosaaressa on tänään Presidenttipaneeli Rastilan Kartanossa klo 18.00.
Facebook Helsingin Keskustanuoret
Facebook kuva
Suomi 100-vuotta! Tämä on historiallinen ja hieno päivä. Helsingin Keskustanuoret toivottavat hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!
Facebook Helsingin Keskustanuoret
Facebook kuva
Keskustanuorten Pohjois-Helsingin osasto järjestää jouluglögit puoluetoimistolla. Kaikki ovat tervetulleita viettämään iltaa!
Facebook Helsingin Keskustanuoret
Facebook kuva
Johtajapäivät 2.-3.12.2017

Helsingin Keskustanuoret Twitterissä