piiripohjakuva

Helsingin Keskustanuoret

Helsingin Keskustanuoret on poliittinen nuorisojärjestö, jonka toiminnan päätarkoitus on kasvattaa nuoria vaikuttamaan ympäröivään yhteiskuntaan demokraattisin keinoin. Järjestämme tapahtumia laidasta laitaan koulutuksista yritysvierailuihin ja yhteiskunnallisista keskustelu- tilaisuuksista leffailtoihin ja kaikkea siltä väliltä. Kaikkea yhdistää kuitenkin yksi ja sama asia: yhteiskunnallisuus ja vaikuttaminen.

 

Koska olemme täysin vuorovaikutteinen järjestö, riippuu se mitä teemme täysin jäsentemme mielenkiinnon kohteista ja aktiivisuudesta. Me päätämme itse mitä olemme ja teemme – ja tätä meininkiä tahdomme tuoda myös suomalaiseen yhteiskuntaan.

 

Tapahtumiimme saa osallistua vapaasti kuka tahansa toiminnastamme kiinnostunut, ja jäseneksi voi liittyä kuka tahansa 15–30-vuotias nuori, jolla on intohimoa oppia uutta ja vaalia vanhaa, toisin sanoin halua kehittyä vastuuntuntoisena ja aktiivisena kansalaisena.


Yleinen kokous

24.5.2017 klo 17:00-20:00

Helsingin Keskustanuoret pitävät uuden yleisen kokouksen Puoluetalo Apollolla (Apollonkatu 11 A) keskiviikkona 24.05. klo 17.00. Yleisessä kokouksessa käsitellään uuden puheenjohtajan valintaa vuodelle 2017.

 yleinen kokous mainos


Helsingin Keskustanuoret pitävät uuden yleisen kokouksen Puoluetalo Apollolla (Apollonkatu 11 A) keskiviikkona 24.05. klo 17.00. Yleisessä kokouksessa käsitellään uuden puheenjohtajan valintaa vuodelle 2017 ja mahdollista johtokunnan täydentämistä.  

Helsingin Keskustanuoret täyttävät tänä vuonna 50 vuotta ja pidämme syksyllä vuosijuhlat. Yleisen kokouksen jälkeen järjestämme rennon vuosijuhlien suunnitteluillan.

Kokouksessa tarjolla pientä purtavaa, joten ilmoitathan etukäteen tulostasi osoitteeseen: helsinki@keskustanuoret.fi tai klikkaamalla itsesi osallistuvaksi fb-tapahtumassa  http://bit.ly/2pTwHRj linkin kautta. 

Oikein lämpimästi tervetuloa! 

Lue uusin Juuri

JUURI3_KANSIjpg

Helsingin Keskustanuoret Facebookissa

Facebook Helsingin Keskustanuoret
Facebook kuva
Johtajapäivät 2.-3.12.2017
Facebook Helsingin Keskustanuoret
Facebook kuva
"Keskusta hankki nelostien korjaukseen lähes 140 miljoonaa euroa – rallitähti Tommi Mäkisen kotikylä saa oman eritasoliittymän" 👍
Facebook Helsingin Keskustanuoret
Facebook kuva
Tästä se lähtee! Ryminällä eteenpäin.
Facebook Helsingin Keskustanuoret
Facebook kuva
Oletko yrittäjä? Tai kiinnostaako yrittäjyys? Nyt on loistava tilaisuus liittyä Nuorkeskustalaiseen yrittäjyysverkostoon! Verkostossa pääset keskustelemaan muiden yrittäjyydestä kiinnostuneiden...

Helsingin Keskustanuoret Twitterissä