piiripohjakuva

Helsingin Keskustanuoret

Helsingin Keskustanuoret on poliittinen nuorisojärjestö, jonka toiminnan päätarkoitus on kasvattaa nuoria vaikuttamaan ympäröivään yhteiskuntaan demokraattisin keinoin. Järjestämme tapahtumia laidasta laitaan koulutuksista yritysvierailuihin ja yhteiskunnallisista keskustelu- tilaisuuksista leffailtoihin ja kaikkea siltä väliltä. Kaikkea yhdistää kuitenkin yksi ja sama asia: yhteiskunnallisuus ja vaikuttaminen.

 

Koska olemme täysin vuorovaikutteinen järjestö, riippuu se mitä teemme täysin jäsentemme mielenkiinnon kohteista ja aktiivisuudesta. Me päätämme itse mitä olemme ja teemme – ja tätä meininkiä tahdomme tuoda myös suomalaiseen yhteiskuntaan.

 

Tapahtumiimme saa osallistua vapaasti kuka tahansa toiminnastamme kiinnostunut, ja jäseneksi voi liittyä kuka tahansa 15–30-vuotias nuori, jolla on intohimoa oppia uutta ja vaalia vanhaa, toisin sanoin halua kehittyä vastuuntuntoisena ja aktiivisena kansalaisena.


Yleinen kokous

24.5.2017 klo 17:00-20:00

Helsingin Keskustanuoret pitävät uuden yleisen kokouksen Puoluetalo Apollolla (Apollonkatu 11 A) keskiviikkona 24.05. klo 17.00. Yleisessä kokouksessa käsitellään uuden puheenjohtajan valintaa vuodelle 2017.

 yleinen kokous mainos


Helsingin Keskustanuoret pitävät uuden yleisen kokouksen Puoluetalo Apollolla (Apollonkatu 11 A) keskiviikkona 24.05. klo 17.00. Yleisessä kokouksessa käsitellään uuden puheenjohtajan valintaa vuodelle 2017 ja mahdollista johtokunnan täydentämistä.  

Helsingin Keskustanuoret täyttävät tänä vuonna 50 vuotta ja pidämme syksyllä vuosijuhlat. Yleisen kokouksen jälkeen järjestämme rennon vuosijuhlien suunnitteluillan.

Kokouksessa tarjolla pientä purtavaa, joten ilmoitathan etukäteen tulostasi osoitteeseen: helsinki@keskustanuoret.fi tai klikkaamalla itsesi osallistuvaksi fb-tapahtumassa  http://bit.ly/2pTwHRj linkin kautta. 

Oikein lämpimästi tervetuloa! 

Lue uusin Juuri

Juuri 12017

Helsingin Keskustanuoret Facebookissa

Facebook Helsingin Keskustanuoret
Facebook kuva
"Maksutonta ehkäisyä on edistettävä Helsingissä kunnianhimoisesti. Helsingin poliittiset nuorisojärjestöt vaativat Helsinkiä tarjoamaan kaikille alle 25-vuotiaille maksuttoman ehkäisyn"
Facebook Helsingin Keskustanuoret
Facebook kuva
Pienenä muistutuksena vaikuttamismahdollisuuksista myös nuorille. Puolueen ohjelmatyön työryhmiin haetaan jäseniä ja olisi erittäin hienoa, jos nuoret lähtisivät mukaan tähän hankkeeseen! :)...
Facebook Helsingin Keskustanuoret
Facebook kuva
Miikkael Azaize (KTM) on valittu Helsingin Keskustanuorten uudeksi toiminnanjohtajaksi. 30- vuotias Azaize on toiminut aikaisemmin kehittämistehtävissä muun muassa Trafissa, konsulttina sekä...
Facebook Helsingin Keskustanuoret
Facebook kuva
Hox Hox! Hae meille töihin! Haku on auki perjantaihin asti, lue alta lisää!
Facebook Helsingin Keskustanuoret
Facebook kuva
Hox Hox! Helsingin Keskustanuoret hakevat uutta toiminnanjohtajaa vanhan siirtyessä uusiin haasteisiin! Oletko sinä etsimämme henkilö? Hae nuorekkaaseen ja innostavaan työympäristöön viimeistään...
Facebook Helsingin Keskustanuoret
Facebook kuva
Helsinki Pride viikko huipentui tänään Pride-kulkueeseen ja Puistojuhlaan! Päivän tapahtumiin osallistui monta keskustavaikuttajaa. Kiitos järjestäjille ja osallistujille huikeasta menosta!
Facebook Helsingin Keskustanuoret
Facebook kuva
Hei nuori! Huomenna marssitaan yhdenvertaisuuden, tasa-arvon ja ihmisyyden puolesta, tule mukaan! Pride-kulkueen jälkeen olet tervetullut Kaivopuistoon Puistojuhlaan, josta löydät myös Keskustan...
Facebook Helsingin Keskustanuoret
Facebook kuva
Poliittisten nuoriso- ja opiskelijajärjestöjen yhteispoliittinen sateenkaaripiknik 28.6.2017 Helsinki Pride viikon kunniaksi. Kuvat Pekko Korvuo
Facebook Helsingin Keskustanuoret
Facebook kuva
Hyvää alkanutta Pride-viikkoa! Tule kanssamme juhlimaan tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta piknikin merkeissä!

Helsingin Keskustanuoret Twitterissä