KPKenutBanneri

Keski-Pohjanmaan Keskustanuoret

Keskustanuorten Keski-Pohjanmaan piiri on kotimaakuntansa
johtava poliittinen nuorisojärjestö. Tavoitteemme on vaikuttaa
yhteiskuntaan politiikan keinoin ja kasvattaa nuoria aktiiviseen
kansalaisuuteen. Mielestämme jokaiselle nuorelle on annettava
oikeus vaikuttaa omaan elinympäristöönsä ja koko yhteiskuntaan.

Toimintamme koostuu iloisista tapahtumista, kokouksista ja muusta
mukavasta oman kotimaakunnan alueella. Lisäksi otamme aktiivisesti
kantaa yhteiskunnan eri epäkohtiin ja pyrimme vaikuttamaan edustajiemme
kautta päätöksentekoon.

Lisäksi toimintaamme täydentää Keskustanuorten valtakunnalliset
tapahtumat ympäri Suomea muutaman kerran vuodessa.

Liity mukaan jo tänään ja lähde parantamaan maailmaa kanssamme!


Ajankohtaista

Tulevaisuus on käsissäsi – tunnista osaamisesi

Me keskustanuoret näemme, että tulevan vuoden kuntavaalit ovat muutosvaalit, monessakin mielessä, sillä kuntien perustehtävä muuttuu radikaalisti. Sosiaali- ja terveyspalveluiden siirtyminen valtaosin uusille maakunnille tulee korostamaan kotikuntien roolia koulutuspalveluiden, elinkeinopolitiikan ja hyvinvointia tukevien kulttuuri- sekä liikuntapalveluiden saralla. Erityisesti koulutus tulee olemaan uuden mallin mukaisten kotikuntien avaintehtävä, sillä kuntien talouksien suurin budjettiasia tulee jatkossa olemaan sivistyspalveluiden järjestäminen. 

Kun kysyy itseltään, kuka tuntee ja tietää näiden palveluiden toimivuudesta ja epäkohdista, on vastaus selvä. Lapset sekä nuoret, opettajat, koulujen muu henkilökunta sekä tietysti kasvattajat kokevat koulun arjen päivittäin. He siis näkevät sen, minne tulevaisuuden kuntien veroeurojen päätyvät suurelta osin. 

"Nuoria vaikuttajia tarvitaan kertomaan ukkoontuville valtuustoille, mikä kotikunnan koulutuksessa toimii, mikä mättää. Sinä voit vaikuttaa, sillä kokemuksesi kouluelämästä on varsin tuoretta. Näet asiat vielä käyttäjän roolista, et pelkästään yhtenä rivinä budjetin joukossa. Se, jos mikä on vahvuus."  Keski-Pohjanmaan keskustanuorten uusi puheenjohtaja Matilda Raiskila linjaa.
Vapaa-ajan palveluitakin tarvitaan; musiikkia, liikuntaa ja kulttuuria – kaikkea sopivasti. Sinulle on kertynyt varmasti käytännön näkemys siitä, millainen arvo lähiliikuntapaikalla on tai mikä asia vaatisi pikaista kunnostusta. Jos koet, että sinulla on tätä näkemystä – lähde ehdolle. Se päätös kannattaa ja kantaa kohti tulevaisuutta.Kotikuntasi keskustayhteisö tarjoaa sinulle keskustelufoorumin, jos ehdokkaaksi asettuminen tuntuu mielenkiintoiselta. Keskustanuoriin mahtuu monia ääniä, mutta jokainen niistä on yhtä arvokas. Me Keski-Pohjanmaan keskustanuoret kannustamme sinua, tule mukaan arvokkaan osaamisesi kanssa tiimipelaajien joukkoon!
Lisätiedot:
Matilda Raiskila 0442090216

Hannes Torppa 0403583759

Palaa otsikoihin

Keski-Pohjanaa

Vko Ma Ti Ke To Pe La Su
39            
1
40
2
3
4
5
6
7
8
41
9
10
11
12
13
14
15
42
16
17
18
19
20
21
22
43
23
24
25
26
27
28
29
44
30
31
         

23.10.2017


Ei tapahtumia.

Lue uusin Juuri

JUURI3_KANSIjpg

Keski-Pohjanmaan Keskustanuoret Sosiaalisessa mediassa

Yhtään päivitystä ei löytynyt.