Uutisia Kymenlaaksosta

12.10.2017 16.06

Haetaan toiminnanjohtajan sijaista Kymenlaaksoon!

Kymenlaakson Keskustanuoret etsii toiminnanjohtajan sijaista osa-aikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa viimeistään 15.11. ja kestää vähintään 28.6. asti.


Työtehtäviisi kuuluvat yhdistyksen arjen pyörittäminen, kirjeenvaihto, dokumenttien ylläpito ja laskujen hallinta. Lisäksi viestinnästä ja sosiaalisen median ylläpidosta vastaaminen ja piirin toiminnan järjestäminen yhdessä johtokunnan kanssa sekä osallistuminen kokouksiin sihteerin roolissa ja muu toimenkuvaan sopiva työ.


Edellytämme sinulta luotettavuutta, huolellisuutta ja omatoimisuutta. Aiempi järjestökokemus ja sitoutuminen Keskustanuorten periaatteisiin katsotaan ansioksi.


Kirjalliset hakemukset pyydetään osoittamaan Kymenlaakson Keskustanuorten johtokunnalle 20.10. mennessä ja varaamaan samalla haastatteluaika sähköpostitse. Valinta pyritään suorittamaan lokakuun aikana.


Kysymykset ja hakemukset voi lähettää osoitteeseen kymenlaakso(a)keskustanuoret.fi. Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Sofia Seittenranta-Vekkeli (p. 045 845 7005).


Palaa otsikoihin