piiripohjakuva

Pohjois-Karjalan Keskustanuoret

Pohjois-Karjalan Keskustanuoret on joukko iloisia, ekologisia ja vaikutusvaltaisia nuoria, jotka uskovat parempaan huomiseen. Aktiivisella ja näkyvällä toiminnalla, uusilla näkökulmilla sekä osallistumalla keskusteluihin pyrimme vaikuttamaan yhteiskuntamme hyväksi tehtäviin päätöksiin. Pohjois-Karjalan Keskustanuoret on Pohjois-Karjalan vaikuttavin poliittinen nuorisojärjestö. Keskustanuoret kasvattavat aktiivisia kansalaisia, jotka tuntevat omat oikeutensa ja vastuunsa, ja ovat kiinnostuneita yhteiskunnallisista asioista. Haluamme antaa nuorille välineet vaikuttaa ja mahdollisuuden päästä hyödyntämään taitojaan omassa elinympäristössään ja yhteiskunnassa. 

Tervetuloa mukaan monipuoliseen toimintaamme sellaisena kuin olet. Opi uusia asioita, ystävysty, nauti rennosta ilmapiiristä ja mukavista ihmisistä. Vaikuta, ja jätä kädenjälkesi. Jokaisella on merkitys.


P-K:n Syyskokous ja liittokokousetkot 18.10.2017 17:00 - 21:00

Pohjois-Karjalan Keskustanuorten syyskokous ja liittokokousetkot

Tervetuloa Pohjois-Karjalan Keskustanuorten syyskokoukseen ja liittarietkoihin!

Milloin: ke 18.10. klo 17 alkaen
Missä: Piiritoimisto Apila, Siltakatu 22, Joensuu.

Klo 17 alkaen liittokokouksessa ehdolla olevien paneeli, jonka jälkeen syyskokous. Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja nimetään liittokokoukseen edustajat. Syyskokouksessa myös pientä ruokailua ja kahvit!

Tule mukaan!

Ei tapahtumia.

Lue uusin Juuri

JUURI3_KANSIjpg

Yhtään päivitystä ei löytynyt.