Hae Keskustanuorten poliittiseksi sihteeriksi

Uutiset tiistai 15.12.2020

Keskustanuoret etsii uutta poliittista sihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaisi tammikuun 2021 loppupuolella tai sopimuksen mukaan.

Poliittisena sihteerinä tehtäväsi on liiton poliittisen työn tukeminen. Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu kannanottojen kirjoittaminen, poliittinen taustavalmistelu, ohjelmatyön tukeminen, kansainvälinen toiminta, mediaseuranta ja sosiaalisen median käyttö sekä liittotoimiston yleisiä tehtäviä. Palkka on noin 2229 euroa kuukaudessa, jonka lisäksi saat myös lounasedun.

Odotamme sinulta kykyä perehtyä yhteiskunnallisiin asioihin, hyvää suomen kielen ja kirjoitustaitoa, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä ymmärrystä nuorkeskustalaisesta maailmankuvasta.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 10.1.2021 osoitteeseen miikkael.azaize@keskustanuoret.fi. Lisätietoa työstä antavat liiton puheenjohtaja Hanna Markkanen (hanna.markkanen(a)keskustanuoret.fi, +358 50 384 6820) sekä 18.12. asti poliittinen sihteeri Lauri Heikkilä (lauri.heikkila(a)keskustanuoret.fi, +358 50 389 7258).

Hakuajan päättymisen jälkeen Keskustanuorten työvaliokunta valitsee haastateltavaksi kutsuttavat, sekä on yhteydessä kaikkiin hakeneisiin.