Keskustanuorten liittotoimistolle uusia työntekijöitä

Uutiset tiistai 05.07.2022

Keskustanuorten liittotoimistolle on rekrytoitu kaksi uutta työntekijää: mediasuunnittelija sekä järjestösuunnittelija. Valinnoista on päättänyt Keskustanuorten liittohallituksen työvaliokunta kesäkuun aikana.

Keskustanuorten mediasuunnittelijaksi on valittu Klaus Kaarti, 28.

Kaarti on koulutukseltaan valtiotieteiden kandidaatti poliittisesta historiasta ja hän viimeistelee parhaillaan maisteriopintojaan. Hänellä on aiempaa viestinnän kokemusta mm. Puolustusvoimien pääesikunnan viestintäosastolla työskentelystä sekä Turun kaupungin viestinnästä. Järjestökokemusta hänelle puolestaan on kertynyt Eurooppanuorten toiminnan kautta.

Kaarti siirtyy Keskustanuorten mediasuunnittelijan tehtävään B2B-markkinointitoimiston copywriterin tehtävästä.

Mediasuunnittelijana Kaarti vastaa Keskustanuorten viestinnän suunnittelusta, käytännön toteuttamisesta ja kehittämisestä. Kaartin työtehtäviin tulee kuulumaan myös tulevan Juuri-median käynnistämiseen liittyvät suunnittelu- ja toteutustyöt. Mediasuunnittelijan tehtävä Keskustanuorilla on uusi.

Klaus Kaarti.

Keskustanuorten järjestösuunnittelijaksi on valittu Jenna Wahlstén, 22.

Wahlstén on opiskellut liiketalouden palvelumuotoilua Laurea-ammattikorkeakoulussa ja on tutkintotaustaltaan mediapalvelujen toteuttaja. Wahlsténilla on vahva järjestökokemus ja parhaillaan hän toimii nuorten mielenterveysseura Yeesi ry:n sekä sukupuolivähemmistöjen ihmisoikeusjärjestö Trasek ry:n varapuheenjohtajana.

Viime kuntavaalien aikaan Wahlstén on työskennellyt Keskustan Keski-Pohjanmaan piirillä viestinnän parissa. Lisäksi Wahlstén on työskennellyt yrittäjänä seksuaali- ja vaikuttajakouluttajana.

Järjestösuunnittelijan työnkuvaan kuuluu Keskustanuorten valtakunnallisten tapahtumien ja koulutusten suunnittelu ja toteutus sekä vaalitoiminnan koordinointi. Lisäksi järjestösuunnittelija työskentelee Keskustanuorten järjestötoiminnan kehittämiseksi yhteistyössä liittotoimiston muiden työntekijöiden, liittohallituksen ja jäsenjärjestöjen kanssa.

Jenna Wahlstén.

”Loistavaa saada omien alojensa osaajia meille töihin – Klaus buustaa työyhteisöämme viestijänerona ja Jenna rautaisena järjestöorganisaattorina. En malta odottaa, että pitkän koronakauden jälkeen Apollonkadun liittotoimistolla on elokuussa jälleen vilinää!” iloitsee Keskustanuorten pääsihteeri Anna-Leena Veteläinen.

Alkusyksyyn on luvassa myös lisäpontta harjoittelijan muodossa, kun liittotoimistolle harjoittelemaan tulee toisen asteen media-alan opiskelija Alisa Jalonen kolmen kuukauden ajaksi.

Valitut aloittavat tehtävissään 1.8.2022.

Lisätietoja:

Anna-Leena Veteläinen
Pääsihteeri
anna-leena.vetelainen(a)keskustanuoret.fi
+358 50 516 7046