Uutiset

Blogi: Edessä olevat koitokset velvoittavat

Antti9_v%c3%a4rillinen


Käytyjen kuntavaalien seurauksena lukuisissa kunnanvaltuustoissa istuu kohta 186 nuorta keskustalaista. 700 nuoren keskustalaisen ehdokkaan yhteistulos oli lähes 33 000 ääntä. Nuori Keskusta on jatkossakin kuntien vaikuttavin poliittinen nuorisojärjestö. Onnea kaikille valituille ja nöyrät kiitokset itsensä likoon pistäneille sekä kaikille Keskustanuorten vapaaehtoisille ja työntekijöille, jotka eivät itseään säästelleet. 

Laaditut ohjelmat, lukuisat koulutukset ja työpajat, talkoohengessä hankittu Kenubiili, ehdokashankinta sekä itse vaalikamppailu kertoivat palosta tehdä yhteiseksi parhaaksi. Tuon kaiken ansiosta Nuoren Keskustan ääni kuuluu vastakin Leppävirroilta Jyväskylään ja Tampereelta Kuhmoon asti. 

Keskusta otti kuntavaaleissa takkiin. Kehno kaupunkikannatus pakottaa heräämään. Syitä tappiolle taitaa lennellä nyt yhtä paljon kuin on syiden löytäjiäkin. Nyt tulisi ennen kaikkea välttää revolveriarviot ja pysähtyä jäsentämään. Tulisi poimia olennainen epäolennaisesta. Tappiosta tulee sisuuntua, ei lannistua. 

Keskustan puoluevaltuusto kokoontuu pääsiäisen jälkeisenä viikonloppuna Tampereella. Puoluevaltuusto tarjoaa tilaisuuden arvioida tosiasiat, oppia niistä ja tehdä paremmin. Tuijotammeko olosuhteita vai suuntaammeko jo rinta rottingilla maakunta- ja eduskuntavaaleihin? Nuorille keskustalaisille tuo puoluevaltuusto on näytön paikka.

Elämää on vaalienkin jälkeen. Pääsiäinen tarjoaa tilaisuuden levätä ja kerätä voimia. Edessä olevia koitokset velvoittavat meitä kaikkia.

Rauhallista pyhien aikaa!

Antti Siika-aho 

Keskustanuorten pääsihteeri

Palaa otsikoihin