Uutiset

Etelä-Karjalan Keskustanuoret: Janne Komi liittohallitukseenEtelä-Karjalan Keskustanuoret on päättänyt ylimääräisessä kokouksessaan esittää Janne Komia Keskustanuorten liittohallitukseen. Komin valitseminen liittohallitusehdokkaaksi oli helppo päätös, koska hänellä on hyvää kokemusta tehtävää varten ja potentiaalia kehittää Keskustanuorten toimintaa eteenpäin. Tällä hetkellä Komi opiskelee Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa ja työskentelee sähköratasuunnittelijana. Henkilönä Komi on periaatteellinen ja perustaa väitteensä omaan ammattitaitoon ja tutkittuun tietoon, mutta on myös hyvä kuuntelemaan ja omaksumaan uutta tietoa.

Komilla on useita kiinnostuksen kohteita politiikassa. ”Erityisesti minua kiinnostaa koulutus-, teknologia- ympäristö-, ja energiapolitiikka.” Komi summaa ytimekkäästi. Koulutuspolitiikka on tullut Komille tutuksi vuosina 2014-16 toimiessaan Lappeenrannan sähköteekkareiden ainejärjestössä Sätkyssä opintovastaavana ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston ylioppilaskunnan koulutuspoliittisena vastaavana sekä ammattiliitto TEKin koulutusvaliokunnassa. Muut kiinnostuksen kohteet ovat kehittyneet sähkötekniikan diplomi-insinööriksi opiskelun aikana.

"Janne on määrätietoinen ja kokenut järjestötoimija. Liittohallitus saisi Jannelta kokemuksen tuoman varmuuden lisäksi asiaosaamista koulutukseen ja energiaan liittyviin kysymyksiin. Myös asioiden perinpohjainen tarkastelu on oleellista ja tähän Jannella on kykyjä." - Juho Kekäläinen, Etelä-Karjalan Keskustanuorten puheenjohtaja.


Lisätietoja:

Janne Komi 040 5428706

Juho Kekäläinen 050 3946913

Palaa otsikoihin