Uutiset

Etelä-Savon Keskustanuoret: Heli Hänninen liittohallitukseen!

Keskustanuorten Etelä-Savon piiri esittää puheenjohtajaansa Heli Hännistä Keskustanuorten liittohallitukseen. Lokakuussa 22 vuotta täyttävä Hänninen on myös Etelä-Savon Keskustan varapuheenjohtaja ja toimii aktiivisesti paikallisissa järjestöissä Mikkelissä.

Hänninen opiskelee Joensuussa kasvatus- ja aikuiskasvatustieteitä ja haluaa olla tekemässä 
Keskustanuorista yhä vahvemman kasvatusjärjestön. 

– Keskustanuorten arvoista sivistys on minulle erityisen tärkeä ja haluan sen näkyvän yhä laajemmin toiminnassamme niin sisään- kuin ulospäin. Keskustanuorissa pääsee esimerkiksi oppimaan vuorovaikutuksessa toisten ihmisten kanssa, ja eri taustoista ja lähtökohdista tulevat jäsenemme ovat vahvuutemme. Tämän näkyminen ulospäin vielä enemmän olisi hienoa, toteaa Hänninen.

Hänninen on ollut aiemmin piirinsä johtokunnan jäsen ja varapuheenjohtaja, joten hän tuntee Keskustanuorten järjestötoiminnan ja sen haasteet todella hyvin. 

– Toimiminen piirin eri tehtävissä on opettanut ja kasvattanut minua paljon, koska olen esimerkiksi saanut paljon rohkeutta tekemiseeni. Olen myös nähnyt millaisten haasteiden kanssa eri piirien toimijat painivat ja koen sen olevan hyödyksi liittohallitukseen pyrkiessäni, Hänninen ajattelee.

Etelä-Savon Keskustanuorten entinen puheenjohtaja Laura Hämäläinen uskoo, että liittohallituksessa olisi hyötyä Hännisen näkemyksestä ja kokemuksesta. 

– Helin taito kiinnostua asioista näkyy selkeästi Helin tekemässä järjestötoiminnassa. Häneltä löytyy paljon ideoita Keskustanuorten kehittämiseen. Nyt on aika valjastaa nämä ideat käytäntöön ja valita Heli liittohallitukseen! 

Keskustanuorten liittokokous järjestetään Joensuussa 28.–29.10.2017. Liittokokouksessa valitaan puheenjohtajiston lisäksi viisi liittohallituksen jäsentä. 


Lisätietoja: 

Heli Hänninen 
liittohallitusehdokas 
poppe.hanninen(at)gmail.com 
puh. 050 439 6046 

Anna-Leena Veteläinen 
toiminnanjohtaja, Etelä-Savon Keskustanuoret 
etela-savo(at)keskustanuoret.fi 
puh. 050 443 7229 

Palaa otsikoihin