Uutiset

Hae Keskustanuorten talous- ja hallintosuunnittelijaksi

talousjahallinto

Keskustanuoret on Suomen vaikuttavin nuorisojärjestö ja vahva muutosvoima, jossa jäsenillä on lupa omaan ääneen sekä mahdollisuus kasvaa erilaisuutta ja luontoa kunnioittavaksi ihmiseksi. Keskustanuoriin on jokaisen helppo tulla omana itsenään.

 

Haemme nyt liittotoimistolle

 

TALOUS- JA HALLINTOSUUNNITTELIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

 

Talous- ja hallintosuunnittelijana vastaat Keskustanuorten taloushallinnon suunnittelu- ja raportointitehtävistä, kirjanpidosta, palkkahallinnon rutiineista, työntekijöiden työajan raportoinnista esimiehelle sekä yleisistä avustavista hallinto- ja toimistotehtävistä. Omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteidesi perusteella pyrimme räätälöimään työnkuvaasi myös projektijohtamista erinäisissä Keskustanuorten sisäisissä ohjelmatöissä.

 

Edellytämme hakijalta itseohjautuvuutta, tarkkaavaisuutta ja oma-aloitteisuutta, sekä halua kehittyä omissa työtehtävissään. Aikaisempi kokemus kirjanpidon- ja taloushallinnon järjestelmistä sekä soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Ennen kaikkea odotamme sinulta vastuullista työotetta sekä sosiaalista luonnetta. Hyvät tietotekniset taidot ovat edellytys työn menestyksekkäässä hoitamisessa. Mikäli sinulla on myös kokemusta järjestötoiminnasta, voisit olla juuri oikea henkilö tähän tehtävään.

 

Talous- ja hallintosuunnittelijan työaika on 37,5 tuntia viikossa tai sopimuksen mukaan. Tehtävään kuuluu myös jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä, kuten kokouksia, valtakunnallisia tapahtumia sekä koulutusta. Tehtävään kuuluu lisäksi lounas- tai virikesetelietu ja puhelinetu. Työn suorittamispaikka on Keskustanuorten liittotoimisto Helsingissä.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa työnkuvaasi oman osaamisesi, sekä kiinnostuksen kohteidesi pohjalta. Lisäksi tarjoamme joustavan työajan sekä nykyaikaiset työvälineet. Työ Keskustanuorten valtakunnallisessa järjestössä antaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi sekä tilaisuuden pätevöityä monipuolisiin ja haastaviin tehtäviin.

 

Työ alkaa 1.2.2018 tai sopimuksen mukaan.

 

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 19.01.2018 klo 15.00 mennessä Keskustanuorten pääsihteerille osoitteeseen inkeri.sundberg@keskustanuoret.fi. Otsikkokenttään teksti "työhakemus, talous- ja hallintosuunnittelija”. Haastattelut järjestetään Helsingissä viikolla 4.

 

Lisätietoja:  

Suvi Mäkeläinen

Puheenjohtaja

0503846820

suvi.makelainen@keskustanuoret.fi

 

Inkeri Sundberg

Pääsihteeri

0447514256

inkeri.sundberg@keskustanuotret.fi


Palaa otsikoihin