Uutiset

Hae Keskustanuorten toiminnanjohtajaksi Etelä- ja Itä-Savoon

Työnantajan kuvaus: Keskustanuoret on Suomen vaikuttavin nuorisojärjestö ja vahva muutosvoima, jossa jäsenellä on lupa omaan ääneen sekä mahdollisuus kasvaa erilaisuutta ja luontoa kunnioittavaksi ihmiseksi. Keskustanuoriin on helppo tulla omana itsenään. Keskustanuoret ovat monipuolisesti sivistynyt joukko, joka osaa nauraa – ennen kaikkea itselleen.

Edellisen toiminnanjohtajan siirtyessä uusiin tehtäviin haemme iloiseen ja tekevään joukkoomme Etelä-Savon ja Itä-Savon piireille toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtävän kuvaus: Toiminnanjohtajan työaika on 20 tuntia viikossa tai sopimuksen mukaan. Työtä voi tehdä joustavasti esimerkiksi opintojen ohessa. Toiminnanjohtajan työhön kuuluu myös jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä, mm. kokouksia, koulutusta ja tapahtumia. Pääasiallinen toimialue on Etelä-Savon maakunta, mutta työhön kuuluu myös työmatkoja muualle Suomeen. Työntekijän toimisto sijaitsee joko Mikkelissä tai Savonlinnassa Keskustan piiritoimistolla. Tehtävään kuuluu työskentelyä molempien piirien alueella.

Toimintaan kuuluu
- sisäinen ja ulkoinen viestintä, sähköpostiliikenne ja internet-sivujen ylläpito;
- hallinnon kokousten valmistelu ja päätösten toimeenpano, asiakirjahallinto ja arkistointi;
- poliittisen toiminnan ja tapahtumien järjestämistä yhdessä piirin johtokunnan kanssa;
- yhteydenpito jäsenistöön ja jäsenhankinnasta vastaaminen

Edellytämme työntekijältä vastuullista työotetta ja sosiaalista luonnetta. Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön helpottaa työntekoa. Kokemus järjestötoiminnasta, keskustalainen arvomaailma ja aiempi tutustuminen toimintaan ovat eduksi.

Tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden kehittää toimintaa omien ajatusten pohjalta, joustavan työajan ja nykyaikaiset työvälineet. Samalla pääset toimimaan suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentajana.Valittavalle henkilölle saattaa avautua mahdollisuus työskennellä myös muiden keskustajärjestöjen palveluksessa toiminnanjohtajan tehtävän ohella.

Työ alkaa 01.09.2017 tai sopimuksen mukaan. Hakemukset tulee toimittaa maanantaihin 30.07.2017 kello 16:00 mennessä osoitteeseen info@keskustanuoret.fiOtsikkokenttään teksti ”työhakemus, toiminnanjohtaja”. Haastattelut pyritään järjestämään elokuun kahden ensimmäisen viikon aikana. 

Lisätietoja antavat Keskustanuorten Etelä-Savon piirin puheenjohtaja Heli Hänninen, puh. 050 439 6046, sekä Itä-Savon Keskustanuorten puheenjohtaja Tuukka Suomalainen puh. 0503647287.

Palaa otsikoihin