Uutiset

Hae Keskustanuorten työryhmiin!

työryhmätuus2

Haku on nyt auki neljään työryhmään vuodelle 2018! Työryhmätyöskentelyssä pääset keskittymään tiettyyn asiakokonaisuuteen samanhenkisellä porukalla. Työryhmätyöskentely ei välttämättä edellytä lainkaan aikaisempaa kokemusta – työryhmässä opitaan, tutustutaan ja vaikutetaan. Tutustu tästä vaihtoehtoihin:

Yhdenvertaisuustyöryhmä

Haluatko sinä olla tekemässä Keskustanuorista entistäkin yhdenvertaisempaa järjestöä? Haluatko pitää huolta siitä, että Keskustanuorissa ei syrjitä ketään ja että kaikilla on samanlaiset mahdollisuudet ja oikeudet osallistua kenujen toimintaan?

Hae Keskustanuorten yhdenvertaisuustyöryhmään! Tulevan vuoden aikana toteutamme yhdessä liitolle yhdenvertaisuussuunnitelman, joka tullaan viemään hyväksyttäväksi Keskustanuorten liittokokoukseen marraskuussa 2018. Yhdenvertaisuustyöhön osallistumalla opit tärkeitä taitoja, joiden avulla kykenet tulevaisuudessa kiinnittämään huomiota entistäkin paremmin yksilöiden väliseen yhdenvertaisuuteen, sekä ymmärtämään erilaisia vähemmistöjä ja heidän tarpeitaan Keskustanuorten toiminnassa.


Tulevaisuustyöryhmä

Miltä näyttää Keskustanuorten tulevaisuus? Millaista politiikkaa kenut tulevaisuudessa tekevät? Muuttuuko Keskustanuorten organisaatio rakenteiltaan? Miten uusi strategia viedään käytäntöön? Pitkääkö Keskustanuorten periaateohjelma uudistaa ja milloin? Näitä ja monia muita suuria kysymyksiä tulemme yhdessä tulevaisuustyöryhmässä pohtimaan ja ratkaisemaan. Mikäli haluat vaikuttaa siihen, millainen järjestö Keskustanuoret muutaman vuosikymmenen päästä on, tule mukaan tulevaisuustyöryhmän tärkeään työhön. Alkuvuodesta paneudumme erityisesti siihen, kuinka liitto tulee viemään uuden strategian käytäntöön.


KV-jaosto

Oletko kiinnostunut kansainvälisistä kysymyksistä? Haluatko vaikuttaa kotimaan rajojen ulkopuolella? Hae mukaan kansanvälisten asioiden jaostoon! Jaosto toteuttaa ja suunnittelee kansainvälistä toimintaa ja pyrkii kehittämään toimintaa sekä vaikuttavuutta kansainvälisen toiminnan saralla. Jaosto työskentelee kansainvälisten yhteistyöjärjestöjen kanssa, tuo kansainvälistä näkökulmaa Keskustanuorten toimintaan, valmistelee liittojen mahdolliset aloitteet ja kannanotot kansainvälisille kokouksille sekä alan suomalaisiin yhteistyöjärjestöihin. Jaosto vastaa Keskustanuorten ja Keskustaopiskelijoiden ulkomaan edustuksista sekä kansainvälisistä vierailuista tapahtumissamme.


Perhepoliittinen työryhmä

Kiinnostaako sinua perheen perustamiseen liittyvät kysymykset tai perheen ja työelämän yhteensovittaminen? Haluatko olla mukana valmistelemassa Keskustanuorten uutta perhepoliittista ohjelmaa? Perhepoliittinen ohjelma vastaa laajasti erilaisia perheitä koskeviin kysymyksiin. Tarkoituksena on pohtia ratkaisuja muun muassa lasten ja vanhempien hyvinvointiin liittyen sekä nuorten mahdollisuuteen perustaa perhe nuorena työllistymisen ja opiskelujen näkökulmasta.


Hakuohjeet

Vapaamuotoisesta hakemuksesta on käytävä ilmi kiinnostuneisuus ja mahdollinen kokemus työryhmän aiheeseen liittyen. Kerrothan hakemuksessasi myös mahdollisuuksistasi osallistua työryhmän työskentelyyn.

Hakemukset on lähetettävä sähköpostitse perjantaihin 19.1. mennessä. Otsikkokenttään teksti ”Hakemus, työryhmän nimi” esimerkiksi Hakemus, KV-jaosto.


Yhdenvertaisuus- ja tulevaisuustyöryhmien hakemukset toimitetaan pääsihteeri Inkeri Sundbergille, os. inkeri.sundberg(at)keskustanuoret.fi


KV-jaoston ja perhepoliittisen työryhmän hakemukset toimitetaan poliittinen sihteeri Antti Grönlundille, os. antti.gronlund(at)keskustanuoret.fi.


Keskustanuorten liittohallitus nimeää työryhmät kokouksessaan. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnan tulokset.


Valitse itseäsi eniten kiinnostava työryhmä, ja laita rohkeasti hakemusta tulemaan!  

 

Lisätietoja

Inkeri Sundberg                                                                            

Talous- ja hallintosuunnittelija                                                      

inkeri.sundberg(at)keskustanuoret.fi     Antti Grönlund 

Poliittinen sihteeri 

antti.gronlund(at)keskustanuoret.fi                                       

 

 


Palaa otsikoihin