Uutiset

22.9.2017 11.50

Hae Keskustanuorten Vaikuttaja-akatemiaan!

Vaikuttaja-akatemia on Keskustanuorten uusi muoto aiemmista politiikan akatemia -kokonaisuuksista, jossa jäsenistöä koulutetaan entistä enemmän päämäärätietoiseen vaikuttamiseen. Vaikuttaja akatemia kerää aihepiireistä kiinnostuneet nuoret lähijaksoille, joita järjestetään syksyllä 2017 kolme. Akatemiat pitävät sisällään yhden päivän kestäviä lähijaksoja sekä erilaisia tehtäviä, jossa jäsenistön omaa halua vaikuttajana kehittymiseen korostetaan. Seminaaripäivät ovat pääosin viikonloppuisin.

Vaikuttaja akatemiat ovat  eri aihealueisiin keskittyviä lähijaksoja, jossa alustajina ovat alansa huiput puhumassa omasta agendastaan. Seminaaripäivät sisältävät  korkeatasoisia alustuksia, ideapajoja, keskustelua sekä ennen kaikkea osallistujien oman toiminnan kommentointia ja kehittämistä.

Seminaarit ovat tarkoitettu nuorkeskustalaisille toimijoille sekä toiminnastamme kiinnostuneille, joilla on halua kehittää omaa aktiivista kansalaisuuttaan. Seminaarien aikana osallistujilla on oltava halu syventää tuntemustaan kyseisen politiikan sektorin tiedoista sekä haasteista joita joudumme tulevaisuudessa kohtaamaan. Tärkeitä asioita osallistujilla ovat innostuminen, kiinnostuminen ja ennen kaikkea sitoutuminen useampaan koulutukseen kerralla, vain tämä mahdollistaa osallistujan pitkäjänteisen kehittämistyön.  Kurssien tavoitteena on lisätä osallistujien tieto-taito-tasoa, kasvattaa myös ajattelemaan, kyseenalaistamaan ja keskustelemaan syvällisesti. Kursseille ei ole pääsyvaatimuksia ja niille suositellaan osallistumista vaikka olisi suorittanutkin aiemmin politiikan akatemian kurssimuotoisena.

Vaikuttaja-akatemian ensimmäinen osa on 14.10. ennen presidentinvaaliristeilyä ja seminaari käsittelee kansainvälisiäasioita. Seuraavat osat noin kuukauden välein ja niiden tarkempi sisältö ilmoitetaan ilmoittautuneille.


Lähetä vapaamuotoinen motivaatiokirjeesi osoitteeseen:

vilhartti.hanhilahti@keskustanuoret.fi 


Lisätiedot:

Poliittinen suunnittelija

Vilhartti Hanhilahti

+358 50 389 7258 


Järjestösuunnittelija-tapahtumatuottaja

Janne Tarima

+358 50 448 5085


Palaa otsikoihin