Uutiset

Hae toiminnanjohtajaksi Etelä-Karjalaan!

Keskustanuoret on Suomen vaikuttavin nuorisojärjestö ja vahva muutosvoima, jossa jäsenellä on lupa omaan ääneen sekä mahdollisuus kasvaa erilaisuutta ja luontoa kunnioittavaksi ihmiseksi. Keskustanuoriin on helppo tulla omana itsenään. Keskustanuoret ovat monipuolisesti sivistynyt joukko, joka osaa nauraa – ennen kaikkea itselleen.

Haemme iloiseen ja menestyvään joukkoomme Etelä-Karjalan piirille

TOIMINNANJOHTAJAA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Toiminnanjohtajan työaika on 10 tuntia viikossa tai sopimuksen mukaan. Työtä voi tehdä joustavasti esimerkiksi opintojen ohessa. Toiminnanjohtajan työhön kuuluu myös jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä, mm. kokouksia, koulutusta ja tapahtumia. Pääasiallinen toimialue on Etelä-Karjalan maakunta, mutta työhön kuuluu myös työmatkoja muualle Suomeen. Työntekijän toimisto sijaitsee Lappeenrannassa Keskustan piiritoimistolla, mutta annamme joustavat mahdollisuudet etätöiden tekemiseen.

Tehtävänkuvaan kuuluu
- Tapahtumien järjestäminen yhdessä piirin hallituksen kanssa

- Piirin jäsenhankinta
- Sisäinen ja ulkoinen viestintä, sähköpostiliikenne ja internet-sivujen ylläpito;

- Hallinnon kokousten valmistelu ja päätösten toimeenpano, asiakirjahallinto ja arkistointi;

Edellytämme työntekijältä hyviä ATK-taitoja, vastuullista työotetta ja sosiaalista luonnetta. Ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön helpottaa työntekoa. Kokemus järjestötoiminnasta, rohkea elämänasenne, keskustalainen arvomaailma ja aiempi tutustuminen toimintaan ovat eduksi.

Tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden kehittää toimintaa omien ajatusten pohjalta, joustavan työajan ja nykyaikaiset työvälineet. Samalla pääset toimimaan suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentajana.


Työ alkaa 02.10.2017 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa 18.09.2017 kello 16:15 mennessä osoitteeseen: antti.siika-aho@keskustanuoret.fi. Otsikkokenttään teksti ”työhakemus, toiminnanjohtaja”

Lisätietoja antaa arkipäivisin klo 10-14 välisenä aikana Keskustanuorten pääsihteeri Antti Siika-aho, puh. 050-5754118, e-mail antti.siika-aho@keskustanuoret.fi


Palaa otsikoihin