Uutiset

Inkeri Sundberg Keskustanuorten pääsihteeriksi

Inkeri

Keskustanuorten liittohallitus valitsi keskiviikkoiltana pitämässään kokouksessa liiton uudeksi pääsihteeriksi tradenomi Inkeri Sundbergin. Sundberg siirtyy tehtävään Keskustanuorten talous- ja hallintosuunnittelijan paikalta. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa pankin taustayhtiössä palvelusihteerinä, sekä kunnan elinkeinotoimistossa. Päivätyönsä ohella Sundberg on toiminut myös osa-aikaisena yrittäjänä toteuttaen mm. kuntamarkkinointia. Opinnoissaan hän on erikoistunut yrittäjyyteen ja muutosjohtamiseen.

 

Sundbergilla on kokemusta myös lukuisista luottamustehtävistä. Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa Keskustan Opiskelijaliiton liittohallituksen jäsenenä sekä Turun Keskustaopiskelijoiden puheenjohtajana. Tällä hetkellä Sundberg vaikuttaa Someron kaupungin ympäristölautakunnassa sekä Salon seudun koulutuskuntayhtymän hallituksessa. Hänet on myös valittu Varsinais-Suomen Keskustan maakuntavaaliehdokkaaksi.

 

Sundberg odottaa jo uuden työtehtävän alkamista innolla.

 

"Lähden nyt iloisin ja motivoitunein mielin tähän uuteen vastuullisempaan työtehtävääni. Viimeinen vuosi Keskustanuorten talous- ja hallintosuunnittelijana on ollut mielenkiintoinen sekä opettavainen. Tiedän, että saaduista opeista on huomattava hyöty uudessa toimessani Keskustanuorten pääsihteerinä. Tuleva vuosi tulee olemaan kiireinen ja haastava, mutta täynnä mahdollisuuksia meille kaikille! Haluan omalla osaamisellani ja työpanoksellani olla varmistamassa, että järjestömme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Meillä jokaisella on oma tärkeä roolimme Keskustanuorten suuressa kuvassa ja siksi haluankin tulevana vuonna panostaa erityisesti Keskustanuorten uuden strategian jalkauttamiseen," Sundberg toteaa.

 

Puheenjohtaja Suvi Mäkeläinen toteaa erityisesti Sundbergin talous- ja hallinto-osaamisen, johtamiskokemuksen sekä suuren innon tätä tehtävää ja Keskustanuorten kehittämistä kohtaan vahvistavan Keskustanuorten työyhteisöä ja järjestön toimintaa.

 

"Inkeristä saamme erittäin monipuolisen, osaavan ja idearikkaan tekijän luotsaamaan Keskustanuoria eteenpäin. Esimerkiksi työyhteisön ja esihenkilötyön kehittäminen, strategian jalkauttaminen ja maakuntavaalit tulevat olemaan ensi vuonna pääsihteerin työn keskiössä", Mäkeläinen summaa.

 

Sundberg aloittaa työnsä pääsihteerinä tammikuun alkupuolella.

 

Lisätietoja:

 

Inkeri Sundberg

0447514256

inkeri.sundberg@keskustanuoret.fi


 

Suvi Mäkeläinen

Puheenjohtaja

Suomen Keskustanuoret

0503846820

suvi.makelainen@keskustanuoret.fi


Palaa otsikoihin