Uutiset

Juho Paavola Satakunnan Keskustanuorten toiminnanjohtajaksi

juhopaavola

Satakunnan Keskustanuorten toiminnanjohtajaksi on valittu kansainvälisen kaupan tradenomiopiskelija Juho Paavola, 24. Paavolan valinnan vahvisti Keskustanuorten työvaliokunta kokouksessaan maanantaina 12.02.2018. 

Satakunnan ammattikorkeakoulussa opintojaan suorittava Paavola odottaa jo innolla uusiin haasteisiin pääsyä:  

– Otan paikan vastaan suurella innolla. Satakunnan Keskustanuorissa on hyvä pöhinä päällä ja uudet aktiivit ovat keksineet paljon raikkaita ideoita toiminnan kehittämiseksi. On mahtavaa, että pääsen omalta osaltani tukemaan heidän kasvuaan aktiivisina vaikuttajina sekä mahdollistamaan heidän ideoitaan piirin toiminnanjohtajana.  

Politiikka ja vaikuttaminen eivät ole myöskään Juho Paavolalle uusi juttu, sillä hän on tehnyt aikaisemmin paljon töitä erityisesti opiskelijapolitiikan parissa. Vuonna 2017 hän toimi Opiskelijoiden Liikuntaliiton varapuheenjohtajana. Keskustanuorissa Paavola on ollut aktiivi jo vuodesta 2012 lähtien. 

- Satakunnan Keskustanuoret saavat Juhosta motivoituneen ja kokeneen toiminnanjohtajan, jolta varmasti löytyy uusia ideoita piirin kehittämiseen! Tuleva vuosi tulee olemaan jännittävä, mutta myös kiireinen. Uskon Juhon vankan järjestökokemuksen tuovan paljon osaamista myös maakuntavaaleihin valjastettavaksi, toteaa Keskustanuorten pääsihteeri Inkeri Sundberg.  

 

Paavolan on määrä aloittaa tehtävässään helmikuun puolessa välissä.  

Lisätiedot: 

Toiminnanjohtaja Juho Paavola, puh. 050 571 2312, e-mail. juhok.paavola@gmail.com 

Pääsihteeri Inkeri Sundberg, puh. 044 751 4256, e-mail. inkeri.sundberg@keskustanuoret.fi 


Palaa otsikoihin