Uutiset

Keskustanuoret etsii pääsihteeriä

pääsihteeri
Keskustanuoret on Suomen vaikuttavin nuorisojärjestö ja vahva muutosvoima, jossa jäsenellä on lupa omaan ääneen sekä mahdollisuus kasvaa erilaisuutta ja luontoa kunnioittavaksi ihmiseksi. Keskustanuoriin on helppo tulla omana itsenään. Keskustanuoret ovat monipuolisesti sivistynyt joukko, joka osaa nauraa – ennen kaikkea itselleen.

Nykyisen pääsihteerimme siirtyessä uusien tehtävien pariin haemme vakituiseen työsuhteeseen PÄÄSIHTEERIÄ.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan valtakunnan politiikkaan sekä haastavan ja erittäin monipuolisen työn Suomen suurimman poliittisen nuorisojärjestön johdossa. Olet osa Keskustanuorten välittävää yhteisöä

Pääsihteeri vastaa liittohallituksen alaisuudessa operatiivisen toiminnan johtamisesta, talouden ja toiminnan suunnittelusta sekä yhteydenpidosta jäsenjärjestöihin ja muihin sidosryhmiin. Pääsihteeri valmistelee ja toimeenpanee hallintoon, talouteen ja järjestön kehittämiseen liittyviä asioita. Hän on avainhenkilö Keskustanuorten strategian mukaisessa muutosprosessissa ja monivuotisessa suunnittelussa.

Pääsihteeri työskentelee Keskustanuorten valtakunnallisessa toimistossa Helsingin Töölössä osana innostunutta ja hyvähenkistä työyhteisöä. Pääsihteeri on liittotoimiston henkilöstön ja liittoon työsuhteessa olevien toiminnanjohtajien esihenkilö.

Pääsihteeriksi valittavalta henkilöltä edellytämme soveltuvia korkeakouluopintoja ja työkokemusta, yhteistyökykyisyyttä, joustavuutta, paineensietokykyä sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Arvostamme kokemusta järjestötyöstä, poliittista osaamista, johtamiskokemusta sekä nuorkeskustalaista maailmankatsomusta. Järjestöhallinnon sekä taloushallinnon tuntemus on edellytys työssä menestymiselle. Työ edellyttää matkustamista ja ajoittaista työskentelyä iltaisin ja viikonloppuisin.

Haastattelut järjestetään viikolla 51 ja niitä jatketaan tarvittaessa viikolla 52. Työsuhde alkaa 08.01.2018 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteeseen sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, palkkatoiveesi ja ansioluettelosi 17.12.2017 klo 16:00 mennessä sähköpostitse puheenjohtaja Suvi Mäkeläiselle, os. suvi.makelainen@keskustanuoret.fi. Sähköpostin otsikkokenttään teksti ”työhakemus, pääsihteeri”.

 

Lisätietoja: Puheenjohtaja Suvi Mäkeläinen, puh. 0503846820 ja pääsihteeri Antti Siika-aho, puh. 0505754118


Palaa otsikoihin