Uutiset

Keskustanuoret Santeri Lampi ja Reetta Paukkunen YK-liiton hallitukseen

santerireettayk

YK-liitto piti vuosikokouksensa 12.12. Helsingissä. Suomen YK-liitto on vuonna 1954 perustettu suomalainen kansalaisjärjestö, joka tukee ja tekee tunnetuksi Yhdistyneiden kansakuntien toimintaa ja periaatteita.  


Entinen Keskustanuorten liittohallituksen jäsen, nykyinen Suomenmaan toimittaja Santeri Lampi valittiin YK-liiton varapuheenjohtajaksi kaksivuotiskaudelle. Lisäksi Keskustanuorten varapuheenjohtaja Reetta Paukkunen valittiin hallituksen varsinaiseksi jäseneksi, myös kaksivuotiskaudelle. Tehtävät alkavat vuoden vaihteessa.  


”Keskustanuoret haluavat onnitella Santeria ja Reettaa valinnoistaan. YK-liitto on hieno kansalaisjärjestö, jonka tavoitteet muuan muassa kansainvälisen yhteistyön ja ihmisoikeuksien puolesta minun on helppo allekirjoittaa”, iloitsee Keskustanuorten puheenjohtaja Suvi Mäkeläinen.   


”Yhdistyneet kansakunnat on Suomelle keskeisin länsimaisten arvojen edistämisen areena. Globaalit haasteet ilmastonmuutoksesta kaupungistumiseen ja tautiepidemioihin edellyttävät kansainvälistä yhteistyötä, sillä valtiot eivät kykene niihin yksin vastaamaan. Odotan innolla pian alkavaa kaksivuotiskautta uuden hallituskokoonpanon kanssa”, kertoo vastavalittu YK-liiton varapuheenjohtaja Santeri Lampi. 

 

YK-liiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin SDP:n kansanedustaja Tytti Tuppurainen. Keskustanuoret onnittelevat kaikkia tehtäviin valittuja ja toivovat hyvää yhteistyötä YK-liiton kanssa myös tulevalla kaksivuotiskaudella.  

 

Lisätietoja:  

Suvi Mäkeläinen  

Puheenjohtaja  

Suomen Keskustanuoret  

 

suvi.makelainen@keskustanuoret.fi  

+358 50384 6820  

 


Palaa otsikoihin