Nina Pauloaho

Olen 29-vuotias Keskustan eduskuntavaaliehdokas Uudellamaalla. Luokanopettajana ja perheenäitinä minulle on tärkeää pitää huolta meidän lapsista ja nuorista sekä heidän perheistään. Koulutus ja opetus, mielenterveys ja hyvinvointi. Näiden asioiden puolesta lupaan tehdä töitä. Näistä asioista lupaan pitää huolta.

Haluan työskennellä opetuksen ja kasvatuksen parissa sekä kentällä lasten ja nuorten kanssa opetustyötä tehden mutta myös politiikan kautta yhteiskuntamme rakenteisiin vaikuttaen.

Olen valmistunut Helsingin yliopistosta kasvatustieteiden maisteriksi ja työskentelen tällä hetkellä Vantaalla, luokanopettajana. Aiempaa työkokemusta löytyy muun muassa opetus- ja kasvatusalalta, kaupanalalta erilaisista myyjän tehtävistä sekä turvallisuusalalta vartijan tehtävistä.

Politiikassa kaivataan lisää nuoria, aidosti asioista kiinnostuneita ihmisiä vaikuttamaan, jonka vuoksi olen itsekin lähtenyt politiikkaan mukaan. Minulle tärkeitä arvoja elämässä ovat oikeudenmukaisuus, tasa-arvoisuus, rehellisyys ja inhimillisyys. Nämä näkyvät tavassani ajatella ja toimia, niin arjessa kuin politiikassakin.

Haluan tehdä oman osuuteni, tarjota osaamistani, olla mukana rakentamassa sellaista yhteiskuntaa, jossa myös tulevilla sukupolvilla, meidän lapsillamme ja heidän lapsenlapsillansa olisi turvallista kasvaa, elää, asua, tehdä työtä, yrittää ja vanheta. Vapaa-aikani vietän pääosin kotona lasteni kanssa sekä valokuvausta harrastaen. Luonto ja luonnonläheisyys ovat minulle tärkeitä asioita, vietänkin mielelläni aikaa lähiluonnossa yksin ja yhdessä perheeni kanssa.