Uutiset

8.9.2017 12.45

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret: Valtteri Paakki liittohallitukseen!

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuoret esittävät Keskustanuorten liittohallitukseen 19-vuotiasta Valtteri Paakkia. Valtteri tulee Iistä ja on ollut jo usean vuoden ajan hyvin aktiivinen Keskustanuorten ja Keskustan toiminnassa. Paikallinen toiminta on tullut tutuksi paikallisosaston ja piirihallituksen kautta ja nyt löytyy tarmoa ja tahtoa laajentaa näkökulmaa valtakunnalliselle tasolle. 

Valtteri on viime kevään ylioppilas ja on aloittanut nyt opinnot Oulun yliopistossa maantieteen parissa. "Laajojen kokonaisuuksien ymmärtäminen ja niiden hallitseminen kiinnostaa minua valtavasti. Politiikassa pätee sama asia." Paakki penääkin nuorilta rohkeampaa politiikkaa suhteessa puolueeseen: "Meidän on oltava piikki puolueen lihassa, pahoin pelkään, että se on tällä hetkellä jopa toisinpäin."

Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten johtokunnassa Valtteria kehutaan rohkeaksi keskustelun herättelijäksi. "Valtteri osaa aina yllättää analyyttisyydellään ja sillä, kuinka hän paneutuu asiaan kuin asiaan. On ollut hienoa seurata vierestä Valtterin kehitystä ja omistautumista politiikalle", Pohjois-Pohjanmaan Keskustanuorten puheenjohtaja Hanna Markkanen suitsuttaa. 

Keskustanuorten liittokokous järjestetään tänä vuonna Joensuussa 27.-29.10.

Lisätietoja:

Valtteri Paakki044 988 0622valtteri.paakki(at)gmail.com

Hanna Markkanen050 571 5502markkasenhanna(at)gmail.com

Palaa otsikoihin