Uutiset

Tuija Patana Oulun Keskustanuorten johtoon

tuijaliha (1 of 1)-13

Oulun Keskustanuorten syyskokous 3.10.2017 on valinnut osaston puheenjohtajaksi vuodelle 2018 Tuija Patanan. Patana on 26-vuotias arkkitehti, joka toimii tällä hetkellä Keskustanuorten liittohallituksen varajäsenenä ja Oulun kaupungin yhdyskuntalautakunnan varajäsenenä. Lisäksi hän on kerännyt järjestökokemusta lukuisissa opiskelijajärjestöissä. 

"En malta odottaa, että pääsemme tammikuussa hommiin. Johtokuntaan valittiin uusia ja innokkaita tekijöitä, joilta ideat eivät taatusti lopu kesken eikä toteutus puolitiehen", Patana hehkuttaa ensi vuotta. "Tulevan vuoden aikana kehitetään voimakkaasti viestintää, matalan kynnyksen tapahtumia sekä paikallista yhteistyötä esimerkiksi kunnallisjärjestön ja piiritoimiston kanssa. Lisäksi olemme aktiivisesti mukana keskustelussa osastotoiminnan kehittämisestä."

Puheenjohtajan paikasta käytiin tiukka vaali. Patana muistuttaakin siitä, että puheenjohtajavaali on aktiivisen järjestön lisäksi merkki siitä, että järjestössä on tehty asioita oikein. "Oulun osasto on seissyt tukevilla jaloilla monta vuotta, ja töitä on tehty ahkerasti. Nyt vain laitetaan isompi vaihde silmään", hän summaa. 

Lisätietoja:Tuija Patana0400 613 096tuija.patana@gmail.com

Palaa otsikoihin