Uutiset

Tule Keskustanuorten poliittiseksi sihteeriksi!

POLIITTINEN


Keskustanuoret on Suomen vaikuttavin nuorisojärjestö ja vahva muutosvoima, jossa jäsenellä on lupa omaan ääneen sekä mahdollisuus kasvaa erilaisuutta ja luontoa kunnioittavaksi ihmiseksi. Keskustanuoriin on helppo tulla omana itsenään. Keskustanuoret ovat monipuolisesti sivistynyt joukko, joka osaa nauraa – ennen kaikkea itselleen.

Haemme iloiseen ja menestyvään joukkoomme liittotoimistollemme Helsinkiin,

POLIITTISTA SIHTEERIÄ nuorkeskustalaisen politiikan osaajaksi ja tekijäksi.

Poliittinen sihteeri toimii asiantuntijana politiikan eri lohkoilla, tiedonhankkijana sekä poliittisten linjausten valmistelun tukena. Poliittisen sihteerin tehtävänä on avustaa liiton johtoa ja jäsenistöä poliittisessa toiminnassa ja ohjelmatyön koordinoinnissa.

Edellytämme työntekijältä laajaa poliittista osaamista ja kokemusta, sosiaalista luonnetta, sosiaalisen median aktiivista käyttöä, luovaa kirjoitustaitoa, sekä vastuullista työotetta. Kokemus järjestötoiminnasta, keskustalainen arvomaailma sekä aiempi tutustuminen ja kokemus Keskustanuorten toiminnasta ovat eduksi tehtävässä. Tehtävän ansiokas hoitaminen edellyttää kansainvälisen politiikan tuntemusta.

Tarjoamme työntekijälle mahdollisuuden kehittää työyhteisöä oma-aloitteisesti, joustavan työajan ja nykyaikaiset työvälineet. Samalla pääset toimimaan suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden rakentajana. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja täysipäiväinen. Työhön kuuluu myös ilta- ja viikonlopputöitä, mm. kokouksia, koulutuksia ja tapahtumia. Tehtävään kuuluu työmatkoja Suomeen ja ulkomaille.


Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hakemukset tulee toimittaa 7.11.2017 kello 18:00 mennessä osoitteeseen: antti.siika-aho@keskustanuoret.fi. Otsikkokenttään teksti ”työhakemus, poliittinen sihteeri”.

 

Lisätietoja antavat:

Pääsihteeri Antti Siika-aho (arkisin klo 10-15), puh. 050-575 4118 ja

Puheenjohtaja Hilkka Kemppi (29.10 asti), puh. 050-384 6820, e-mail hilkka.kemppi@keskustanuoret.fi


Palaa otsikoihin