Uutiset

Veteläinen Etelä- ja Itä-Savon piiripomoksi

ansku

Etelä- ja Itä-Savon Keskustanuorten piirien toiminnanjohtajaksi on valittu media-assistentti Anna-Leena Veteläinen, 25. Veteläisen valinnan vahvisti Keskustanuorten työvaliokunta kokouksessaan keskiviikkona 23. elokuuta.

Mikkelissä yhteisöpedagogin opintoja suorittava Veteläinen odottaa tulevaa innolla: 

– Mikäs sen parempaa, kuin saada työskennellä kasvattijärjestössäni Keskustanuorissa. En malta odottaa, että pääsen hyppäämään uuteen tehtävääni Etelä- ja Itä-Savon osaavien nuorten kanssa! 

Anna-Leena Veteläinen on vaikuttanut aikaisemmin muun muassa Keskustanuorten Kainuun piirin puheenjohtajana sekä varajäsenenä Keskustanuorten liittohallituksessa. Lisäksi hänellä on kokemusta erilaisista vapaaehtoistehtävistä, kuten kansainvälisestä nuorisotyöstä Saksassa.

– Anskun rautaiselle järjestöosaamiselle ja kokemukselle nuorisotyöstä on kysyntää Keskustanuorissa. Piiripomon rooli toiminnan mahdollistajana ja organisaattorina korostuu etenkin nyt, kun esimerkiksi lähdemme porukalla tekemään Matti Vanhasesta seuraavaa tasavallan presidenttiä, kertoo Keskustanuorten pääsihteeri Antti Siika-aho.

Veteläisen on määrä aloittaa tehtävässään syyskuun alussa.

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Anna-Leena Veteläinen, puh. 044 024 0310, e-mail. vetelainen.anna@gmail.com

Pääsihteeri Antti Siika-aho, puh. 050 575 4118, e-mail. antti.siika-aho@keskustanuoret.fi


Palaa otsikoihin