Ruokolahden kokous
14.10.2018 14.24

Juho Heikka ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin!

Etelä-Karjalan Keskustanuoret ovat syyskokouksessa 13.10.2018 päättäneet esittää Juho Heikkaa ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin. Samassa kokouksessa Juho valittiin myös tulevalle kaudelle Etelä-Karjalan Keskustanuorten puheenjohtajaksi.

Juho on 28-vuotias kriisikeskusjohtaja Taipalsaarelta. Hän on tuore tapaus politiikassa ja oli ensimmäistä kertaa ehdolla kuntavaaleissa, jossa sai hyvän äänituloksen Taipalsaarella. Juho valittiin kunnanhallitukseen ja kuntavaalien jälkeen hänen ura Keskustassa on ottanut myös vauhtia. Aktiivinen Juho vaikuttaa niin Taipalsaaren kunnallisjärjestössä, Etelä-Karjalan keskustanuorissa sekä Keskustan puoluevaltuustossa.

Lähi- sekä sairaanhoitajana Juho on sosiaali- ja terveysalan osaaja ja tuntija. Tavoitteena hänellä on kaikissa toimissaan auttaa ihmisiä. Painopisteet ovat sotessa, sotu-uudistuksessa, yhteistyössä sekä avoimemman ja kunnioittavan keskustelukulttuurin luomisessa. Juhon arvoihin kuuluu oikeudenmukaisuus, tasa-arvo ja ymmärrys.

”Politiikka on ajautunut turhan kauas ihmisten arjesta, vaikka sillä on suora vaikutus ihmisten arkeen. Tarvitsemme lisää ymmärrystä, aitoa dialogia ja tahtotilaa tehdä hyvää yhdessä. Yhteiskunnallinen keskustelu kärsii inflaatiota vallitsevan keskustelukulttuurin takia”, Juho linjaa.

Juho on ollut mukana myös ay-toiminnassa sekä toiminut opiskelija-aktiivina.

"Juhossa yhdistyy hienolla tavalla osaaminen ja persoona. Juho on aito ja rauhallinen mielenterveysasioiden ammattilainen, jolle on myös helppo tulla kertomaan asiansa. Sen tietää, että Juhon kanssa keskustelu pysyy rakentavana", kommentoi Etelä-Karjalan Keskustanuorten puheenjohtaja Juho Kekäläinen.

 

 

Yhteystiedot:

Juho Heikka,

sh.juho.heikka@gmail.com

Seuraa Juhoa myös Facebookissa: Juho Heikka politics


Palaa otsikoihin