Etelä-Pohjanmaan uutiset

8.11.2018

Niina Ojala vetäytyy KV-sihteerikisasta

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuorten ehdokas kv-sihteeriksi, Niina Ojala, on päättänyt vetäytyä ehdokkuudestaan.

Lue lisää


9.9.2018

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret: Niina Ojala kv-sihteeriksi

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret esittää vaasalaista Niina Ojalaa Keskustanuorten KV-sihteeriksi.

Lue lisää


9.9.2018

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret: Mikko Tukeva Keskustanuorten liittohallitukseen

Etelä-Pohjanmaan keskustanuoret esittää liittohallitukseen jalasjärveläistä abiturientti Mikko Tukevaa.

Lue lisää


23.4.2018

Antti Kurvinen jatkamaan puolueen varapuheenjohtajana.

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret tukee Antti Kurvista jatkamaan Keskustan varapuheenjohtajana. Viimeisen kahden vuoden aikana Antin toimiessa varapuheenjohtajana hän on ollut Keskustan eduksi monissa paneeleissa ja keskusteluohjelmissa. Antti Kurvinen on osoittanut olevansa paras mahdollinen valinta varapuheenjohtajan paikalle.

Lue lisää


20.2.2018

Pari sanaa eläinsuojelulaista

Julkisessa keskustelussa esitetty vaatimus jatkuvasta vedensaannista kaikille eläimille, myös ”lemmikkikoirille”, on esimerkki kohtuuttomasta vaatimuksesta, jota lakiin ei tule kirjata. Lain nykyinen kirjaus on hyvä. Päättäjien on ymmärrettävä, että paras tapa varmistaa tuotantoeläinten hyvinvointi on huolehtia tuottajien jaksamisesta, omistautumisesta työhönsä ja maatilojen kyvystä investoida tuotantomenetelmien parantamiseen.

Lue lisää


31.1.2018

Herätys, SAK!

Ketä tällainen lakko oikein palvelee! Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret peräänkuuluttaa eteenpäin vievää keskustelua aktiivimallista. SAK:n soisi keskittyvän nyt tulevaisuuteen ja tekemään muutosehdotuksia seuraavaa aktiivimallin käsittelyä varten, joka, kuten sanottu, on kansalaisaloitteen ansiosta vielä tulossa.

Lue lisää


25.1.2018

Suomen asia on meidän

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuorten mielestä presidentinvaalien ehdokkaista parhain on numero 4 eli Matti Vanhanen. Matti Vanhaselta löytyy keinoja ja tietoa, millä Suomi pystyy vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

Lue lisää


11.12.2017

Maakunnallinen nuorisovaltuusto Etelä-Pohjanmaalle.

Tarvitsemme Etelä-Pohjanmaalle maakunnallisen nuorisovaltuuston, jonka avulla nuoret pääsevät osaksi maakunnan rakentamista. Nuoriso- ja kansalaisjärjestöt tulee ottaa vahvasti mukaan maakuntien valmisteluun.

Lue lisää


16.11.2017

Terveiset liittokokouksesta!

Liitohallitukseen Etelä-Pohjanmaalta ehdolla ollut Sofia Mänty tuli valituksi liittohallitukseen toiseksi suurimmalla äänimäärällä.

Lue lisää


23.10.2017

Sofia Mänty liittohallitusehdokas - Kaupunkipolitiikassa kohisee

Vastuu kestävästä politiikasta ei ole yksin hallituksen, vaan vastuu on myös maakunnilla ja kunnilla. Alueelliset voimasuhteet eivät saa olla este kehitykselle, joka luotsaa alueita elinvoimaisuuteen.

Lue lisää


Seuraavat