Etelä-Pohjanmaan uutiset

11.12.2017

Maakunnallinen nuorisovaltuusto Etelä-Pohjanmaalle.

Tarvitsemme Etelä-Pohjanmaalle maakunnallisen nuorisovaltuuston, jonka avulla nuoret pääsevät osaksi maakunnan rakentamista. Nuoriso- ja kansalaisjärjestöt tulee ottaa vahvasti mukaan maakuntien valmisteluun.

Lue lisää


16.11.2017

Terveiset liittokokouksesta!

Liitohallitukseen Etelä-Pohjanmaalta ehdolla ollut Sofia Mänty tuli valituksi liittohallitukseen toiseksi suurimmalla äänimäärällä.

Lue lisää


23.10.2017

Sofia Mänty liittohallitusehdokas - Kaupunkipolitiikassa kohisee

Vastuu kestävästä politiikasta ei ole yksin hallituksen, vaan vastuu on myös maakunnilla ja kunnilla. Alueelliset voimasuhteet eivät saa olla este kehitykselle, joka luotsaa alueita elinvoimaisuuteen.

Lue lisää


12.10.2017

Etelä-Pohjanmaan keskustanuoret: Riina Pesu KV-sihteeriksi.

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret esittää Riina Pesua Keskustanuorten KV-sihteeriksi. Keskustanuorissa on tilausta ulkopoliittiselle keskustelulle. Katsomme että KV-toiminta tarvitsee Pesua.

Lue lisää


5.10.2017

Maakunnallinen nuorisovaltuusto Etelä-Pohjanmaalle.

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret haluaa olla mukana rakentamassa edistyksellisen Etelä-Pohjanmaan.Tarvitsemme Etelä-Pohjanmaalle maakunnallisen nuorisovaltuuston, jonka avulla nuoret pääsevät osaksi maakunnan rakentamista.

Lue lisää


6.10.2017

Syyskokouksen valinnat

Syyskokouksessa Alavudella 5.10 valittiin ensi vuodelle puheenjohtajisto sekä uusi johtokunta.

Lue lisää


26.9.2017

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret: Sofia Mänty Keskustanuorten liittohallitukseen

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret esittää 20-vuotiasta Sofia Mäntyä Keskustanuorten liittohallitukseen. Sofia on innoissaan Keskustanuorten uudesta strategiasta ja on valmis tekemään töitä sen jalkauttamiseksi kentälle.

Lue lisää


11.9.2017

Missä biokaasuautot?

Kaasuautot ovat sähköautoja edullisempia hankkia, esteenä yleistymiselle kuitenkin on jakeluverkoston puute. Tällä hetkellä biokaasutankkauspisteitä Seinäjoen lähialueella ei ole.

Lue lisää


25.8.2017

Seinäjoesta puhtaan ruoan pääkaupunki!

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret ovat erittäin iloisia keskustan maa- ja metsätalousministeri Jari Lepän esityksestä, että Seinäjoesta tulee Suomen Ruokaviraston päätoimipaikka. Noin tuhannen hengen merkittävä virasto tuo työpaikkoja koko Etelä-Pohjanmaalle.

Lue lisää


18.5.2017

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret: Nuoret mukaan maakuntavaaleihin!

Toimivaan päätöksentekoon tarvitaan kokeneita päättäjiä, mutta päätökset koskevat myös meitä nuoria, jonka vuoksi on tärkeää antaa meille mahdollisuus asettua ehdolle.

Lue lisää


Seuraavat