Etelä-Pohjanmaan uutiset

20.2.2018

Pari sanaa eläinsuojelulaista

Julkisessa keskustelussa esitetty vaatimus jatkuvasta vedensaannista kaikille eläimille, myös ”lemmikkikoirille”, on esimerkki kohtuuttomasta vaatimuksesta, jota lakiin ei tule kirjata. Lain nykyinen kirjaus on hyvä. Päättäjien on ymmärrettävä, että paras tapa varmistaa tuotantoeläinten hyvinvointi on huolehtia tuottajien jaksamisesta, omistautumisesta työhönsä ja maatilojen kyvystä investoida tuotantomenetelmien parantamiseen.

Lue lisää


31.1.2018

Herätys, SAK!

Ketä tällainen lakko oikein palvelee! Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret peräänkuuluttaa eteenpäin vievää keskustelua aktiivimallista. SAK:n soisi keskittyvän nyt tulevaisuuteen ja tekemään muutosehdotuksia seuraavaa aktiivimallin käsittelyä varten, joka, kuten sanottu, on kansalaisaloitteen ansiosta vielä tulossa.

Lue lisää


25.1.2018

Suomen asia on meidän

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuorten mielestä presidentinvaalien ehdokkaista parhain on numero 4 eli Matti Vanhanen. Matti Vanhaselta löytyy keinoja ja tietoa, millä Suomi pystyy vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

Lue lisää


11.12.2017

Maakunnallinen nuorisovaltuusto Etelä-Pohjanmaalle.

Tarvitsemme Etelä-Pohjanmaalle maakunnallisen nuorisovaltuuston, jonka avulla nuoret pääsevät osaksi maakunnan rakentamista. Nuoriso- ja kansalaisjärjestöt tulee ottaa vahvasti mukaan maakuntien valmisteluun.

Lue lisää


16.11.2017

Terveiset liittokokouksesta!

Liitohallitukseen Etelä-Pohjanmaalta ehdolla ollut Sofia Mänty tuli valituksi liittohallitukseen toiseksi suurimmalla äänimäärällä.

Lue lisää


23.10.2017

Sofia Mänty liittohallitusehdokas - Kaupunkipolitiikassa kohisee

Vastuu kestävästä politiikasta ei ole yksin hallituksen, vaan vastuu on myös maakunnilla ja kunnilla. Alueelliset voimasuhteet eivät saa olla este kehitykselle, joka luotsaa alueita elinvoimaisuuteen.

Lue lisää


12.10.2017

Etelä-Pohjanmaan keskustanuoret: Riina Pesu KV-sihteeriksi.

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret esittää Riina Pesua Keskustanuorten KV-sihteeriksi. Keskustanuorissa on tilausta ulkopoliittiselle keskustelulle. Katsomme että KV-toiminta tarvitsee Pesua.

Lue lisää


5.10.2017

Maakunnallinen nuorisovaltuusto Etelä-Pohjanmaalle.

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret haluaa olla mukana rakentamassa edistyksellisen Etelä-Pohjanmaan.Tarvitsemme Etelä-Pohjanmaalle maakunnallisen nuorisovaltuuston, jonka avulla nuoret pääsevät osaksi maakunnan rakentamista.

Lue lisää


6.10.2017

Syyskokouksen valinnat

Syyskokouksessa Alavudella 5.10 valittiin ensi vuodelle puheenjohtajisto sekä uusi johtokunta.

Lue lisää


26.9.2017

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret: Sofia Mänty Keskustanuorten liittohallitukseen

Etelä-Pohjanmaan Keskustanuoret esittää 20-vuotiasta Sofia Mäntyä Keskustanuorten liittohallitukseen. Sofia on innoissaan Keskustanuorten uudesta strategiasta ja on valmis tekemään töitä sen jalkauttamiseksi kentälle.

Lue lisää


Seuraavat