Uutiset

13.10.2017 14.58

Helsingin Keskustanuoret: Jaakko Kujala Keskustanuorten liittohallitukseen

Jaakko Kujala 8Helsingin Keskustanuoret esittävät Jaakko Kujalaa, 18, Suomen Keskustanuorten liittohallitukseen.

Yrittäjyyttä Suomen Liikemiesten Kauppaopistossa opiskeleva ja myyntityössä yrittäjänä toimiva Kujala haluaa kannustaa nuoria yrittäjiksi.

– Tietoa pitäisi olla helposti saatavilla, selkokielellä ja yhdestä paikasta. Esimerkiksi Verottajan kankea puhelinpalvelu, johon olen itse törmännyt, helposti vaikeuttaa nuorten yrittäjyyttä. Osaltani haluan olla edistämässä Keskustanuorten yhteistyötä yrittäjyyden kannalta tärkeiden tahojen kanssa ja viemässä nuorten yrittäjien viestiä eteenpäin, toteaa Kujala.

Jaakko Kujalan mielestä Suomi voi olla monessa asiassa edelläkävijä ja kokeilualusta uusille innovaatioille.

– Tuen täysin liikennekaaren toteutumista, koska se mahdollistaa yksityisautoilun vähentämisen, etenkin isoissa kaupungeissa, sekä luo uusia mahdollisuuksia startup-yrityksille ja tuo liikennealalle kilpailua. Suomen tulee välttää urautumista.

Kujalalla on vahvaa osaamista projektien johtamisesta ja tiimityöskentelystä. Jaakko on viimeisen puolentoista vuoden aikana osallistunut opintojen kautta vajaaseen kymmeneen projektiin, joista yhdessä hän on toiminut itse projektipäällikkönä alusta loppuun. Yhteistyöprojektit ovat liittyneet tiiviisti esimerkiksi Slushiin ja Nordic Business Forumiin.

Alajärveltä kotoisin oleva Kujala puolustaa myös pienissä kunnissa asuvien nuorten mahdollisuuksia elää ja yrittää.

– Nuorissa piilee valtava potentiaali. Laadukkaalla koulutuksella ja monipuolisilla peruspalveluilla on merkittävä rooli pienten kuntien nuorten elämässä.

Helsingin Keskustanuorten mielestä Jaakko on yhteistyökykyinen sekä kunnioittaa toisten mielipiteitä ja luo positiivista asennetta. Hän toimii Keskustanuorten Helsingin piirin johtokunnassa.Palaa otsikoihin