Uutiset

26.5.2017 15.00

Helsingin Keskustanuorten johtoon Joni Immonen ja Jade Myllykangas

Keskiviikkona 24.5. kokoontunut Helsingin Keskustanuorten yleinen kokous teki uusia henkilövalintoja vuodelle 2017. Helsingin Keskustanuorten puheenjohtajaksi valittiin Joni Immonen ja varapuheenjohtajaksi Jade Myllykangas.  

- Puheenjohtajana haluan edistää vihreän energian, ihmisoikeuksien ja tasa-arvon toteutumista Helsingissä ja tehdä Helsingin Keskustanuorista entistäkin vaikuttuvamman toimijan Helsingin poliittisella kentällä, sanoo tuore puheenjohtaja Immonen. 

29-vuotias Immonen on ammatiltaan merenkulun insinööri ja hän on ehtinyt toimia Helsingin Keskustanuorten varapuheenjohtajana vuodesta 2016. Immosen puheenjohtajavalinnan jälkeen valittiin uudeksi varapuheenjohtajaksi 24-vuotias Jade Myllykangas. Oikeustieteen ylioppilaalla Myllykankaalla on myös kokemusta johtokuntatyöskentelystä ja hän on ollut mm. Suomen Keskustanuorten työelämäpoliittisen työryhmän jäsen. 

- Haluan Helsingin Keskustanuorten varapuheenjohtajana kehittää erityisesti osastojen toimintaa sekä panostaa varsinaiseen politiikan tekemiseen pelkän puhumisen sijaan. Nyt on rohkeiden tekojen aika, toteaa Myllykangas. 

Helsingin Keskustanuorten johtokuntaan ei tullut täydennyksiä. Johtokunnassa jatkavat Laura Alanko, Sauli Karjalainen ja Ilmari Mikkonen varsinaisina jäseninä sekä Henri Karjula, Jaakko Kujala ja Liina Tiusanen varajäseninä. 

Lisätietoja:

Joni Immonen, Helsingin Keskustanuorten puheenjohtaja 2017
email: Immonen.j(at)hotmail.com
puh: 040 822 1469

Jade Myllykangas, Helsingin Keskustanuorten varapuheenjohtaja  2017
email: jade.myllykangas(at)hotmail.fi
puh: 045 130 4533

Sonja Vojnovic, Helsingin Keskustanuorten toiminnanjohtaja
email: helsinki(at)keskustanuoret.fi
puh. 044 977 5230Palaa otsikoihin