Kainuu - Uutiset

22.9.2017 15.33

KAINUUN KESKUSTANUORET: JANNE KALLUNKI KESKUSTANUORTEN VARAPUHEENJOHTAJAKSI

untitled (5 of 5).jpg

Kainuun Keskustanuoret esittää 28-vuotiasta Janne Kallunkia Keskustanuorten varapuheenjohtajaksi. Kuusamossa asuva ja sahalla tuotannossa työskentelevä Kallunki on toiminut kuluvana vuonna Kainuun Keskustanuorten puheenjohtajana sekä liittohallituksen jäsenenä. ”Kuluva vuosi nuorten piirin puheenjohtajana ja liittohallituksen jäsenenä ovat kasvattaneet itsevarmuutta. Olen otettu siitä että piiri haluaa esittää minua varapuheenjohtajaksi” kommentoi Kallunki.


“Janne on ollut viime kädessä se, joka on ajanut valtakunnallisiin tapahtumiin Kainuun peräkorpien kautta ottaen auton täyteen kyytiläisiä, vaikka siitä yleensä onkin tullut monta sataa kilometriä lisää matkaa kuskille. Maanantaina painavat aamuvuorotkaan eivät ole koskaan olleet esteenä tapahtumiin osallistumiselle. Janne ei varmasti hyydy tien päälle ja intoa politiikan eteen kulkemiseen löytyy jatkossakin”, kertoo Kainuun Keskustanuorten varapuheenjohtaja Elisa Oinas-Panuma.


Kallungin mielestä varapuheenjohtajan tulee olla liiton puheenjohtajan, liittohallituksen ja kentän tukipilari. ”Meillä on tulossa kahden vuoden sisään neljät eri vaalit, joten kentällä varmasti tarvitaan tukea ja sitä minä kyllä pystyn tarjoamaan. Keskustanuorilla on käytössään uusi hieno Kenubiili ja sitä pitää hyödyntää tulevissa vaaleissa entistä monipuolisemmin. Kenubiilistä huolehtiminenhan on perinteisesti kuulunut toiselle varapuheenjohtajista ja olen liittohallituskauden aikana päässyt mukaan perehtymään auton toimintaan ja kierrosten järjestelyihin, joten auton hoito ja järjestelyt tulevat onnistumaan. Vaalien lisäksi Keskustanuorilta on tulossa uusi päivitetty strategia, jonka jalkauttamisen on onnistuttava, jotta se oikeasti vie tämän yhteisen liikkeen toimintaa eteenpäin.”


“Olemme Jannen kanssa työskennelleet paljon eri vaalien, tapahtumien ja ihan ruohonjuuritason vaikuttamisen parissa. Kun Janne jotain lupaa niin sen hän myös pitää. Janne on keskustelija, hänen kanssaan voi olla eri mieltä mutta hän on myös samalla kokoava voima, joka saa erimieliset ihmiset puhaltamaan yhteen hiileen ja tekemään hartiavoimin töitä Keskustanuorten eteen - yhdessä. Tämän olen oppinut hänen puheenjohtajakaudellaan Kainuun Keskustanuorissa. Janne on vahva järjestöosaaja ja häneltä löytyy myös valtavasti poliittista tietotaitoa, jota meidän tulee Keskustanuorissa hyödyntää. Juuri tämän takia haluan olla mukana tekemässä Jannesta varapuheenjohtajan. Me emme voi olla hyödyntämättä tätä potentiaalia, mitä pohjoisen poromiehestä löytyy.” Toteaa Kallungin vaalipäällikkö Tommi Anttalainen  


Keskustanuorten liittokokous järjestetään tänä vuonna Joensuussa 27.-29.10.


Lisätietoja:


Ehdokas:

Janne Kallunki, 044 057 3407, kallunki.janne(at)outlook.com


Kampanjapäällikkö:

Tommi Anttalainen, 040 866 9707, tommianttalainen(at)gmail.com


Toiminnanjohtaja:

Anna Komulainen, 050 326 6898, kainuu(at)keskustanuoret.fi
Palaa otsikoihin