Kainuu - Uutiset

15.9.2017

Kainuun Keskustanuoret: Teemu Ikonen liittohallitukseen

Keskustanuorten Kainuun piiri ylpeänä esittää johtokunnan jäsentään ja Kajaanin osaston puheenjohtajaa Teemu Ikosta Keskustanuorten liittohallitukseen.


”Tutustuin Teemuun jo vuonna 2011 opiskeluaikoina. Vuotta myöhemmin toimimme samassa hallituksessa opiskelijakunnassa, jossa toimin puheenjohtajana. Teemu oli hyvä tuki silloinkin kun tarvitsin apua. Hän on erittäin helposti lähestyttävä, valmis auttamaan  ja kaiken tämän lisäksi hän osaa tuoda keskusteluihin uusia näkökulmia mitä ei ehkä itsellä ole tullut ajatelleeksikaan ja ottaa asioiden realiteetit huomioon. Teemu tekee pyyteetöntä työtä meidän yhteisen liikkeemme eteen ja sitä tarvitaan myös tulevassa liittohallituksessa.” toteaa Keskustanuorten Kainuun piirin puheenjohtaja Janne Kallunki.


Teemun vahvuuksina liittohallitukseen on kattava työelämä kokemus, sekä erilaiset tehtävät monista eri järjestö töistä. Tällä hetkellä 28-vuotiaan insinöörin arki kuluu mittalaitteiden ja analysaattoreiden tuotekehityksen parissa, sekä luottamustehtävissä kuten Kainuun sosiaali- ja terveyshuollon yhtymävaltuustossa.


Teemun löytää facebookista osoitteesta: https://www.facebook.com/teemui/?fref=ts

Keskustanuorten liittokokous järjestetään tänä vuonna Joensuussa 27.-29.10.


Lisätietoja:


Teemu Ikonen, 040 7667 146, teemu.ikonen(at)ikoset.fi


Anna Komulainen, 050 326 6898, kainuu(at)keskustanuoret.fi
Palaa otsikoihin