Kainuu - Uutiset

18.5.2018 18.53

KAINUUN KESKUSTANUORET TUKEVAT HAKALAA


Kainuun Keskustanuoret tukevat Sotkamon puoluekokouksessa Keskustan seuraavaksi puoluesihteeriksi Jirka Hakalaa. Jirka omaa laajaa kokemusta Keskusta-liikkeen eri tehtävistä, sillä hän on toiminut mm. puoluetoimistolla sekä Keskustan Opiskelijaliiton puheenjohtajana. Nämä eri tasoilla olevat merkittävät tehtävät pitävät sisällään juuri sitä osaamista ja tietoutta mitä puoluesihteeriltä vaaditaan.


 


Puoluesihteerin tulee olla kentän tarpeet hyvin tunteva ja kenttää laajasti eri tehtävissä kiertänyt henkilö jolla on aate kohdillaan sekä aitoa kiinnostusta ja tunteen paloa puoluesihteerin merkittävään tehtävään, lataa Kainuun Keskustanuorten puheenjohtaja Tuomas Kettunen


 


Keskustanuorten mielestä Hakala on erittäin oikeassa siinä, että puolueen järjestöllinen tilanne kaipaa buustia ja uutta otetta. Keskustalla on tilausta ja meillä on mahdollisuus olla tulevien vuosikymmenienkin menestystarina. Keskustajohtoisen hallituksen toimesta on tehty paljon toimenpiteitä maamme talouden suunnan kääntämiseksi, mutta emme ole onnistuneet kertomaan jäsenille tai äänestäjillemme riittävän yksinkertaisesti siitä, mitä Keskusta tavoittelee tulevaisuudessa, jos saamme ihmisten luottamuksen. Keskustan järjestökone tarvitsee uutta otetta ja mielestämme kansanliikkeen tulee pystyä parempaan. Haluamme olla laittamassa yhdessä Jirkan kanssa äänemme liikkeelle Kainuun Keskustanuoret toteavat.



Kainuun Keskustanuoret

Linkki Hakalan kampanjasivulle: https://www.jirkahakala.fi/

Lisätietoja: pj. Tuomas Kettunen (p. 040 8655 246)


Palaa otsikoihin