piiripohjakuva

Kainuun Keskustanuoret

Keskustanuorten Kainuun piiri on poliittinen nuorisojärjestö, joka on toiminut ja toimii edelleen yhtäjaksoisesti Kainuun alueella. Nälkämaalaiseen tyyliin meissä asuu itseironian sävyttämä sisukkuus ja sen myötä halu taistella paremman kotiseudun puolesta. Politiikan lisäksi meillä on porukassa aika usein hemmetin hauskaa!


Kutsu Suomen Keskustanuoret ry:n valtuuskunnan sääntömääräiseen kokoukseen

22.4.2017

Suomen keskustanuoret ry:n sääntömääräinen valtuuskunta kokoontuu 22 – 23.04.2017 Tampereella.

Kokouspaikkana toimii Tampereen yliopisto, osoite Kalevantie 4, Tampere. Kokouksen virallisten edustajien on ilmoittauduttava kokouspaikalla 22.04.2017 klo 9:00 – 12.00 välisenä aikana.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä hyväksytään Keskustanuorten työelämäpoliittinen linjaus. Valtuuskunnan kokouksessa käsitellään lisäksi asiat, jotka liiton jäsenet ovat viimeistään kuukautta ennen liittokokousta hallitukselle kirjallisesti esittäneet ja mitkä liittokokous päättää ottaa käsiteltäviksi.

Valtuuskunta on Keskustanuorten sääntömääräinen kokous, jonne jokainen piiri voi lähettää kolme yleisen piirikokouksen valitsemaa edustajaansa. Valtuuskunnan kokoukseen voivat osallistua liittohallituksen jäsenet sekä liiton ja piirien toimihenkilöt puhe- ja läsnäolo-oikeudella.

KESKUSTANUORET RY:N LIITTOHALLITUS

Lisätietoja:

Keskustanuorten pääsihteeri Antti Siika-aho, p. 050 575 4118, e-mail antti.siika-aho@keskustanuoret.fi


Lue uusin Juuri

juuri4kansi

Kainuun Keskustanuoret Sosiaalisessa mediassa

Facebook Kainuun Keskustanuoret
Facebook kuva
http://alueuudistus.fi/etusivu Syksyn maakuntavaalit lähestyvät! Tästä linkistä pääsee kattavasti tutustumaan maakunta- ja soteuudistukseen sekä uuteen maakuntahallintoon. Kannattaa kurkata!
Facebook Kainuun Keskustanuoret
Facebook kuva
Oikein hyvää ystävänpäivää kaikille!💚 Tänään on Keskustanuorten Lumimyrskyn viimeinen ilmoittautumispäivä. Lisätedot ja ilmoittautuminen linkistä!
Facebook Kainuun Keskustanuoret
Facebook kuva
https://issuu.com/keskustanuoret/docs/juuri4nettiin Tästä linkistä pääset lukemaan Keskustanuorten omaa lehteä Juurta! Kannattaa käydä kurkkamassa, sillä lehden sivuilta löytää juttuja...
Facebook Kainuun Keskustanuoret
Facebook kuva
Presidentinvaalit on nyt käyty. Vaikka lopputulos Matti Vanhasen ja Keskustan puolesta harmittaa, on nyt käännettävä katse tulevaan! Kiitos kaikille Mattia äänestäneille ja vaalityössä mukana...
Facebook Kainuun Keskustanuoret
Facebook kuva
Hienoa Matti Vanhanen! Muistakaa kansalaiset käydä äänestämässä huomenna sunnuntaina presidentinvaalien ensimmäisen kierroksen virallisena vaalipäivänä! #4 #mattivanhanen #matti4president
Facebook Kainuun Keskustanuoret
Bongaa Matti Ylen Suuresta vaalitentistä juuri nyt! Mattia voit kannustaa vaalitentissä aina klo 22.30 asti! Matti Vanhanen #matti4president #mattivanhanen #matti4president #mattivanhanen