Keski-Suomen Keskustanuoret: Joonas Könttä eduskuntaan

Keski-Suomen Keskustanuorten mielestä Suomessa tarvitaan uuden sukupolven tuoreita ajatuksia ja on jälleen aika nostaa uusi keskustanuori kansanedustajaksi.

-Tarvitsemme kansanedustajaa, joka parantaa Keski-Suomen edunvalvonnan tasoa. Köntän monipuolinen koulutus ja laaja ulkopoliittinen osaaminen on ainutlaatuista Suomenkin mittakaavassa, Keski-Suomen Keskustanuorten uusi puheenjohtaja Terhi Ala-Keturi toteaa.

Könttä on Keski-Suomen kansainvälisin kansanedustajaehdokas. Hänen ulkopoliittinen osaamisensa sekä asiantuntemuksensa Venäjä- ja EU-kysymyksissä ovat vertaansa vailla. Vaikuttamistyö Jyväskylän ja Keski-Suomen maakunnan tasolla sekä kansainväliset tehtävät antavat pohjan kattavalle edunvalvonnalle.

-Keski-Suomen edunvalvonta on kriisissä. Nyt tarvitaan osaavia tekijöitä. Talouskasvu turvataan keventämällä palkkaverotusta ja panostamalla tutkimukseen ja koulutukseen.
Metsien käytön näen ilmastotekona ja kiertotalous luo tärkeää vihreää työtä, Könttä linjaa.

-Jyväskylästä en tekisi vain liikuntapääkaupunkia vaan myös hyvinvointipääkaupungin. Rakennetaan lapsille ja nuorille parempi tulevaisuus ja ikäihmisille turvallinen vanhuus. Ketään ei saa jättää yksin, Könttä sanoo.


Lisätietoja:

 

Joonas Könttä

0405627598

 

Terhi Ala-Keturi

0503284831

Palaa otsikoihin