Keski-Suomen Keskustanuoret: Petri Honkonen jatkokaudelle eduskuntaan

Keski-Suomen Keskustanuoret tukee kansanedustaja Petri Honkosen valintaa jatkokaudelle eduskuntaan. Keski-Suomen piirin nuoret ovat nähneet entisen puheenjohtajansa monipuolisen perehtymisen maamme asioiden hoitoon. Työ on vielä kesken ja se ansaitsee jatkoa.

- Petri on aito kansan edustaja, joka haluaa olla ihmisen puolella. Hänellä on uusia näkökulmia, mutta myös erinomaisia taitoja ja tietoa hoitaa yhteisiä asioita. Hänellä on kyky omaksua asioita nopeasti, Keski-Suomen Keskustanuorten uusi puheenjohtaja Terhi Ala-Keturi toteaa.

Honkosen sydän ja juuret ovat keskellä Suomea. Hän on moderni maaseudun ja maakuntien puolustaja – sillanrakentaja taajamien ja kylien välillä. Honkonen uskoo, että biotalouden kautta Keski-Suomeen saadaan uutta kasvua ja uutta työtä. Tässä auttaa keskisuomalaisen mainion koulutusosaamisen ja teollisuuden välinen yhteistyö.

Opettajana Honkonen on huolestunut nuorten syrjäytymisestä. Jokainen lapsi ja nuori tarvitsee opetusta, jolla pääsee elämässä eteenpäin. Kansanedustaja Petri Honkonen on helposti lähestyttävä maakunnan mies.

- Jatkokauden myötä Petri pääsisi tekemään töitä tuttuun, rakentavaan tapaansa niin ihmisten kuin ympäristönkin eteen, Ala-Keturi jatkaa.


Palaa otsikoihin