Keski-Suomen Keskustanuoret: Sonja Kouvo kv-sihteeriksi

Keski-Suomen Keskustanuoret esittää Sonja Kouvoa Keskustanuorten KV-sihteeriksi.

Kouvo on ollut mukana Keskustanuorten toiminnassa vuodesta 2015 alkaen ja toiminut järjestössä useissa erilaisissa tehtävissä. Hän työskenteli toiminnanjohtajana Kymenlaakson Keskustanuorissa vuosien 2015-2016 aikana ja siirtyi sen jälkeen Lapin piiriin, jossa toimi varapuheenjohtajana.

Lapin piiriin hänet johdattivat yliopisto-opinnot politiikkatieteiden ja sosiologian parissa Lapin yliopistossa. Kuluvan syksyn aikana Kouvo muutti Jyväskylään jatkamaan opintojaan valtio-opin alalla ja siirtyi siten Keski-Suomen Keskustanuorten jäseneksi. Muiden tehtäviensä lisäksi hän on ollut mukana Keskustanuorten kansainvälisen jaoston toiminnassa sekä edustajana LYMECin kongressissa.

”Olen jo pitkään ollut kiinnostunut kansainvälisestä politiikasta. Seuraan maailman tapahtumia aktiivisesti ja haastan itseäni sekä omia ajattelutapojani. Erityisesti minua kiinnostavat kriisit ja konfliktit sekä niiden ratkaisu neuvottelun keinoin”, Sonja Kouvo kertoo.

Keski-Suomen Keskustanuoret katsovat, että Keskustanuoret hyötyisivät Kouvon aktiivisuudesta ja oppimishalusta kansainvälisellä kentällä.

"Keskustanuoret saisi Sonja Kouvosta innokkaan kv-sihteerin. On tärkeää olla kiinnostunut turvallisuuspolitiikasta näinä epävarmuuden aikoina, ja Sonjalla tätä kiinnostusta riittää", toteaa Keski-Suomen Keskustanuorten varapuheenjohtaja Terhi Ala-Keturi.


Palaa otsikoihin