neuvottelu_013

Kymenlaakson Keskustanuoret

Keskustanuorten Kymenlaakson piiri ry:n, tuttavallisemmin myös Kymenlaakson Keskustanuorten eli Kymen Kenujen, toiminta-alueena on koko Kymenlaakson maakunta. Me ollemme alueen vaikuttavin poliittinen nuorisojärjestö, ja toimimme monin tavoin muuttaaksemme maailmaa.
 

Piirin toiminnan pohjana ovat arvot yhteisöllisyydestä, yhdenvertaisuudesta, kestävästä kehityksestä ja sivistyksestä. Me vaikutamme yhteiskuntaan politiikan keinoin näiden arvojen mukaisesti. Järjestömme tarjoaa yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille nuorille erilaisia tapoja osallistua ja vaikuttaa omaan elinympäristöön, toimia lähiluonnon tasapainon parantamiseksi, edistää laajasti suvaitsevaisuutta ja sivistää itseään. 

Tavoitteenamme on saada nuorten ääni kuuluviin erityisesti paikallispoliittisessa päätöksenteossa sekä kannustaa ja kouluttaa nuoria aktiiviseen kansalaisuuteen ja vaikuttamiseen. Paikallisen vaikuttamisen lisäksi Kymenlaakson Keskustanuorissa on mahdollisuus vaikuttaa myös valtakunnallisesti ja Suomen Keskustanuorissa kansainvälisestikin. 

Emme kuitenkaan vaikutustyön touhussa unohda uusia tuttavuuksia, letkeää yhdessäoloa ja rennon rempseää maailman parantamista! Kaiken kaikkiaan olemme kirjava sakki nuoria eri elämäntilanteista ja aloilta: joukkoomme mahtuu niin lukiolaisia, luomuviljelijöitä kuin lakimiehiäkin.

Toimintamme on avointa kaikille 15-30-vuotiaille. Kauttamme pääset vaikuttamaan, verkostoitumaan, mukaan tapahtumiin ja saat roppa kaupalla oppia politiikan syövereistä. Tule sinäkin mukaan aktiiviseen joukkoomme tekemään hauskaa vaikutustyötä!


Sinä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostunut kymenlaaksolainen 15-29 -vuotias nuori,

Liity jäseneksi tästä!


Lue uusin Juuri

juuri4kansi

Kymenlaakson Keskustanuoret sosiaalisessa mediassa @kymenkenut

Facebook Kymenlaakson Keskustanuoret
Facebook kuva
TÄNÄÄN: Kymenlaakson kenut suuntaa Haminaan! Tule keskustelemaan ja kuulemaan Keskustanuorten strategiasta. Tarjolla seuraa ja pitsaa :)
Facebook Kymenlaakson Keskustanuoret
Facebook kuva
Kymenlaakson kenut suuntaa Haminaan (Kumppanuustalo Hilmaan)! Tule keskustelemaan ja kuulemaan Keskustanuorten strategiasta. Tarjolla seuraa ja pitsaa :) Keskustanuorten Kouvolan, Iitin ja Kaakon...
Facebook Kymenlaakson Keskustanuoret
Facebook kuva
Muistakaa käyttää ääntänne! Ennakkoäänestys on käynnissä. #vanhanen #keskusta
Facebook Kymenlaakson Keskustanuoret
Facebook kuva
Matti on tavattavissa Kymenlaaksossa tulevana keskiviikkona 24.1. Tarkemmat aikataulut löydät alta :)
Facebook Kymenlaakson Keskustanuoret
Facebook kuva
Matti Vanhasen vaalityötä tehdään myös Iitissä! Keskustan teltta löytyy Kausalan S-marketin pihalta huomenna lauantaina 20.1. klo 9-12. Tervetuloa!
Twitter @Kymen Keskustanuoret
RT @Keskustanuoret: Ennakkoäänestys presidentinvaaleissa on nyt käynnissä. Vain äänestämällä voi vaikuttaa, muista käyttää valtaasi! @Vanh…
Twitter @Kymen Keskustanuoret
RT @tyttimaatta: Asutko kaupungissa? Tunnetko olevasi täysin urbanisoitunut. Onko #maaseutu sinulle käymätön paikka? Toivon, että seuraisit…
Facebook Kymenlaakson Keskustanuoret
Facebook kuva
Presidentinvaalien ennakkoäänestys alkaa tänään ja jatkuu 23.1. asti. Virallinen vaalipäivä on sunnuntai 28.1. Äänestetään Matista tasavallan presidentti! #vanhanen