Uutisia Kymenlaaksosta

8.4.2017 11.50

Nuoria kunnanvaltuutettuja ja vuosikokouksia!

Kymenlaakson Keskustanuoret onnittelee kuntavaaleissa valtuustoihin valittuja nuoria 18-30-vuotiaita ehdokkaita: Miehikkälässä Annakaisa Kivelää, Markus Tylliä ja Juho Ylä-Kotolaa, Haminassa Antti Pakkasta, Kouvolassa Topi Seppäläa ja Iitissä Siiri Mertakorpea! Lisäksi onnittelemme uusia varavaltuutettuja: Miehikkälästä Mikko Suoknuutia ja Haminasta Jenna Ojalaa. Kymenlaakson Keskustanuoret kiittää kaikkia ehdokkaita, äänestäjiä ja tukijoukkoja hienosta kuntavaalityöstä!

Iitin, Kouvolan ja Kaakon osastojen syys- ja vuosikokoukset on pidetty perjantaina 7.4. klo 18. Iitin osaston puheenjohtajaksi valittii Siiri Mertakorpi, Kouvolan Sofia Seittenranta-Vekkeli ja Kaakon puheenjohtajaksi Jenna Ojala. Onnittelut valituille!

Kymenlaakson Keskustanuorten vuosikokous pidetään keskiviikkona 12.4. klo 18 Kouvolassa piiritoimistolla. Esityslistalla maakuntavaaliehdokkaiden asettaminen, edustajien valinta liittokokoukseen sekä sääntömääräiset asiat. Kokoustarjoilu, tervetuloa! 

Ota yhteyttä, jos maakuntavaalit tai toimintamme muuten kiinnostaa! Nyt on myös hyvä hetki liittyä jäseneksi! Jäsenyys on maksuton, eikä edellytä puolueen jäsenyyttä. Lisätietoja: kymenlaakso(at)keskustanuoret.fi

Palaa otsikoihin