Uutisia Kymenlaaksosta

8.10.2018 11.28

Siiri Mertakorpi liittohallitukseen!

Iitistä kotoisin oleva Siiri on ollut vuodesta 2015 lähtien mukana Kymenlaakson Keskustanuorten toiminnassa, toimien tällä hetkellä  johtokunnan jäsenenä. Siiri on ensimmäisen kauden kunnanvaltuutettu Iitissä ja sen lisäksi hän vaikuttaa Keskustan Iitin kunnallisjärjestön varapuheenjohtajana. Keskustaperhe on tullut Siirille tutuksi myös töiden kautta.  Hän on työskennellyt projektikoordinaattorina Keskustanaisilla ja järjestösuunnittelijana Vesaisten Keskusliitossa. Tällä hetkellä Siiri työskentelee Suomen Nuorisovaltuustojen Liitossa ja viimeistelee valtiotieteiden maisterin opintoja Turun yliopistossa. Muuta järjestö kokemusta Siiri on kartoittanut partion sekä opiskelijajärjestöjen kautta.


“Viime vuodet Keskustanuorten toiminnassa ovat olleet innostavia ja koen, että nyt olisi aika tavoitella liitossa haastavampia tehtäviä. Minulla on tarjota Keskustanuorille laajaa osaamista järjestötyöstä sekä asiantuntijuutta nuorten osallisuuteen liittyvissä kysymyksissä. Tulevaisuuden haasteena näen yleisesti poliittisia nuorisojärjestöjä haastavan  jäsenmäärän laskun, joka on Keskustanuorissa otettava vakavasti. Miten saamme nuorkeskustan viestin paremmin esille? Siinä on työsarkaa tuleville vuosille”, Siiri linjaa.


“Siiri on aktiivinen ja osaava järjestötoimija, joka tuo varmasti liittohallitukseen raikasta pohdintaa ja keskustelua. Erityisesti viestintä- ja some-guruna Siiri on arvokas lisä mihin tahansa hallitukseen!”  hehkuttaa piirin puheenjohtaja Sofia Seittenranta-Vekkeli.


Keskustanuorten liittokokous järjestetään Seinäjoella 16.-18.11.2018.


Lisätietoa:


Siiri Mertakorpi

0407393818

siiri.e.mertakorpi@gmail.com


Piirin puheenjohtaja

Sofia Seittenranta-Vekkeli

045847005

sofia.seittenranta@gmail.com
Palaa otsikoihin