Lapin uutiset

2.11.2018 20.09

Lapin Keskustanuorten johtokunta valittu vuodelle 2019

Lapin Keskustanuoret valitsivat Syyskokouksessaan uuden puheenjohtajiston ja johtokunnan. Puheenjohtajana jatkaa istuva puheenjohtaja Olli Rainio.

- Otan nöyränä vastaan minulle osoitetun luottamuksen  ja parhaani mukaan hoidan tehtäväni myös tulevalla kaudella. Ensimmäinen vuoteni puheenjohtajana on ollut opettavainen ja siitä on ammennettu paljon ensi vuoden toimintaan. Nuorisopolitiikka on innostavaa ja todella opettavaista. Yksi tulevan vuoden tavoitteistamme on sytyttää lappilaisten nuorten kipinä yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Teemme myöskin tärkeää syrjäytymistä ehkäisevää työtä, sillä tarjoamme nuorille vahvan verkoston ja yhdessä tekemisen kulttuurin, Rainio kertoo.

Syyskokouksessa varapuheenjohtajaksi valittiin Ari-Veikko Puska (Savukoski). Hän on toiminut kuluneen vuoden johtokunnassa ja on ehdolla myös Keskustanuorten liittohallitukseen.

– Johtotehtävä on aina tekijänsä näköinen. Vaikka olen tässä pestissä uusi, ja johtokunnassakin vasta vuoden toiminut, on varapuheenjohtajan saappaiden suuruus jo hahmottunut. Aionkin hyvän yhteistyön hengessä antaa täyden panokseni minulle uskottuun hommaan. Kiitän luottamuksesta ja odotan innolla tulevaa vuotta, Puska tiivistää. 

Johtokuntaan vuodelle 2019 valittiin jäseniksi  Elli Tuominen (Rovaniemi), Ulla Ilvesluoto (Ranua), Suvi Ilvesluoto (Ranua), Erkka Multanen (Tornio), Konsta Lepistö (Tornio) ja Joose Kalliokoski (Tornio).

Lapin Keskustanuoret on aktiivinen nuorpolittiinen järjestö, joka toimii koko Lapin alueella. Toiminnan ytimessä on nuorten aseman parantaminen maakunnassamme. 


Verkostoituminen ja syrjäytymisen ehkäisy yhteisöllisyydellä ja osallistavalla toiminnalla ovat tärkeässä osassa. 
Lapin Keskustanuoriin ovat tervetulleita kaikki lappilaiset nuoret, jotka ovat kiinnostuneita lappilaisten asioista ja haluavat jättää oman kädenjälkensä tulevaisuuteen.

- Keskustanuoret ovat vahva valtakunnallinen organisaatio, jolla todella on painoarvoa aina valtakunnan politiikkaa myöten, Rainio summaa.Palaa otsikoihin