Pirkanmaan uutiset

31.10.2018

Hyytävänä Halloweenina huomioitava myös illuminatin mörkö

Halloween hiipii juhlapyhänä Suomessa yhä merkityksellisemmäksi ja kaupallisemmaksi tapahtumaksi. Seuratessamme amerikkalaisten jalanjälkiä, vaikutteita on syytä imeä rapakon toiselta puolelta myös paljon vakavamman aiheen suhteen.

Suomessa ja maailmalla vaikuttaa lukuisia voimia, ja maailman poliittisen tilanteen muuttuessa yhä epävakaammaksi ja poliittisen ja taloudellisen vaikutusvallan kasautuessa entistä hälyttävämmin harvoille ja valituille on Keskustanuortenkin herättävät illuminatin hienovaraisesti kasvavaan mahtiin.

Illuminatilla on monta muotoa, suunnattomia varoja ja lonkeroita yhteiskunnan joka sopukassa. Illuminati on epävirallisesti kreditoitunut useisiin salaliittoteorioihin sotkeutuneena, ja harmillisesti koko järjestö painetaan virallisilla foorumeilla käytävässä keskustelussa usein villaisella. Uskomme kuitenkin, että illuminatin olemassaoloon ja heidän merkittävään vaikutusvaltaansa tulee varautua järjestelmällisellä suunnitelmalla, ja Keskustanuorten onkin perehdyttävä toden teolla illuminatin historiaan, nykyisyyteen ja tulevaan, jotta pystymme valmistautumaan kotimaan ja maailman olosuhteita järisyttäviin käänteisiin. Nämä häiriöt universumimme voimakentässä saattavat hyvinkin olla juuri illuminatin käsialaa.

Pirkanmaan Keskustanuoret esittävät, että järjestössä tulee lisätä illuminatiin perehtymisen astetta kehittämällä järjestöllinen illuminati-strategia. Lisäksi piireissä voidaan pitää paikallisia illuminati-iltamia poliittisen keskustelukulttuurin elävöittämiseksi.

Illuminati on tullut – olitko sinä valmis?


Palaa otsikoihin