20.10.2017 19.30

Pirkanmaan Keskustanuoret: Ville-Veikko Päivömaa liittohallitukseen

Syksyllä 25 vuotta täyttänyt Ville-Veikko opiskelee viimeistä vuotta Tampereen ammattikorkeakoulussa ensi- ja sairaanhoitajaksi. Hän on tehnyt 15-vuotiaasta lähtien monen alan töitä trukkikuskista tehdastöihin. LVI-asentajan paperit hän sai vuonna 2011 ja ennen muuttoa Tampereelle hän on työskennellyt putkimiehenä rakennustyömailla. Opiskelujen ohella hän tekee sosiaali- ja terveysalalla lähihoitajan sijaisuuksia. Harrastuksiin kuuluu aktiivinen metsänhoitotyö talvisin, monipuolinen liikunta sekä osakesijoittaminen ja talouden seuraaminen.

Ville-Veikolla on laajaa kokemusta järjestötoiminnasta. Hän on toiminut Keskustanuorissa 2,5 vuotta, tällä hetkellä ja myös ensi vuonna hän on Pirkanmaan Keskustanuorten varapuheenjohtaja. Hän toimii myös Tampereen Opiskelevien Keskustalaisen rahastonhoitajana sekä vielä tämän vuoden loppuun ainejärjestön varatalousvastaava. Alun perin Satakunnan Luvialta pienestä kylästä kotoisin oleva Ville-Veikko on asunut viisi vuotta Tampereella ja saanut arvokasta kokemusta siitä, mikä maaseudun ja kaupunkien vastakkainasettelussa tökkii. 

“Minulla on paljon annettavaa Keskustanuorille. Toisin osaamista erityisesti talouspolitiikan saralle, koska mielestäni Keskustanuorten tulisi luoda uusi talouspoliittinen ohjelma vastaamaan nykyiseen pääomien nopeaan liikkuvuuteen. Talouspolitiikasta puhuminen ei saa olla tabu tai epämiellyttävä asia josta voidaan vaieta. Jos aiomme säilyttää hyvinvointiyhteiskuntamme väestön huoltosuhteen heiketessä, vaatii se paljon uusia talouspoliittisia uudistuksia ja ideoita. Myös metsätalous sekä huumausainepolitiikka ovat minulle tärkeitä politiikan lohkoja”, Ville-Veikko linjaa.

“Ville-Veikko on älykäs ja sanavalmis nuori poliitikko, jonka kanssa on helppo tulla toimeen ja työskennellä. Hän perehtyy asioihin todella tarkasti ennen päätöksentekoa ja hänen kaltaistaan moniosaajaa tarvitaan Keskustanuorten liittohallitukseen”, toteaa johtokunnan jäsen ja Tampereen keskustanuorten puheenjohtaja Joonas Soukkio.

Lisätietoja:
Miro Marjamäki
Piirin toiminnanjohtaja
pirkanmaa@keskustanuoret.fi

Palaa otsikoihin